Blog


Elke dag lezen meer dan 1000 bezoekers de marketingtips op onze blog. Dat doen ons veel plezier! Heb jij vragen na het lezen van onze blog? Neem even contact met ons op. We helpen je graag!

Facebook Stories voor bedrijven - dé gids voor beginners - Lincelot - FI

Facebook Stories voor bedrijven: dé gids voor beginners

Wil jij je klanten beter bereiken op Facebook? In deze gids ontdek je handige tips om je zichtbaarheid en betrokkenheid te vergroten met Facebook Stories!


Margo - content marketeer - Lincelot - FI

Nieuwe Content Marketeer bij Lincelot: ontmoet Margo!

Het gaat hard bij Lincelot! Onze nieuwe Content Marketeer, Margo is een bezige bij met een vlotte pen. Klik hier om haar te leren kennen!


FAQs op je website

FAQs op je website: waarom jouw bedrijf ze nodig heeft

Met een FAQ-pagina help je je klanten én verbeter je de vindbaarheid van je website in Google. Klinkt goed? Ontdek hier wat FAQs zijn en hoe je ze schrijft.


Persbericht in 6 stappen - Lincelot

Een succesvol persbericht schrijven in 6 stappen

Een succesvol persbericht leren schrijven voor je bedrijf is niet eenvoudig. Wil je toch graag zelf aan de slag? Volg dan deze 6 stappen!


Voordelen van een marketingplan - Lincelot

De 5 belangrijkste voordelen van een marketingplan

Een marketingplan is een cruciaal strategisch plan voor élk bedrijf. Geloof je ons niet? Lees dan snel de 5 belangrijkste voordelen van een marketingplan!


Google remarketing- zo blijf je top of mind bij potentiële klanten - Lincelot

Google remarketing: zo blijf je ‘top of mind’ bij potentiële klanten

Als shoppende klanten twijfelen of afgeleid worden dan verlaten ze je website zonder aankoop. Lees hier hoe je hen alsnog overtuigt met Google remarketing!


7 handige tips om de bounce rate van je website te verlagen

Heeft je bedrijfswebsite een hoge bounce rate? Geen paniek! Ontdek hier of dit écht een probleem is en (zo ja) hoe je je bouncepercentage kunt verlagen.


Webshop optimaliseren - Lincelot

Webshop optimalisatie: 11 tips voor meer verkoop en conversie

Verlaten klanten je webshop zonder aankopen te doen? Dan moet je dringend je webshop optimaliseren! Ontdek hier 11 tips voor meer webshop conversie.


Zoekwoordenonderzoek met Ubersuggest - Lincelot

Zoekwoordenonderzoek met Ubersuggest: wat, waarom en hoe

Ubersuggest is een toptool om zoekwoorden te vinden voor je bedrijf en zo je vindbaarheid in Google te vergroten. Ontdek hier hoe je ermee aan de slag gaat!


goede marketingstrategie - LINCELOT

3 + 1 tips voor een goede marketingstrategie voor je bedrijf

Wil je een relevante marketingstrategie ontwikkelen voor je bedrijf, maar weet je niet hoe? Volg deze tips om een succesvol marketingplan op te stellen.


Hoe onze klanten over ons denken - Lincelot

Hoe onze klanten over ons denken

Vorige week vroegen we Karl, zaakvoerder van IT-bedrijf Consultrix, hoe hij de samenwerking met Lincelot ervaart. Wat. Een. Antwoord! Heerlijk!


5 online marketing trends voor 2019 - Lincelot

5 online marketing trends voor 2019

Benieuwd hoe online marketing er dit jaar zal uitzien? Lees snel onze 5 online marketing trends voor 2019 en ga ermee aan de slag voor je bedrijf!