Pat Flynn & Smart Passive Income Blog – Warm aanbevolen!

Inhoudsopgave
Heb je vragen over je marketing of website?

Vorige week introduceerden we HubSpot en CopyBlogger als inspiratiebronnen op het gebied van inbound marketing en content marketing. Vandaag stel ik u graag voor aan Pat Flynn en zijn Smart Passive Income Blog.

Work hard now so you can reap the benefits later!

Pat Flynn is om het met zijn eigen woorden te zeggen “geen miljonair, maar hij leeft van passieve inkomsten op internet.” Zijn slogan “Work hard now so you can reap the benefits later” vat zijn filosofie mooi samen: zet een voortdurende inkomstenstroom op en maak jezelf zo snel mogelijk overbodig. Op The Smart Passive Income Blog vertelt Pat precies hoe hij dit voor elkaar krijgt. Hij deelt informatie over zijn verschillende ondernemingen, zijn strategieën en zijn inkomsten. Tot de laatste dollarcent! Pat en The Smart Passive Income Blog zijn buitengewoon transparant, verhelderend en inspirerend.

Voor beginnende én ervaren ondernemers & marketeers

The Smart Passive Income Blog is zowel interessant voor mensen met een internet business als voor mensen die eraan denken om een internet business op te starten. In Pat’s eigen worden “…so you can see what it’s like, see what’s involved and make decisions on your own without having to pay someone and be subjected to the possibility of false claims and wasted money.” Wij kunnen dit alleen maar toejuichen want helaas wordt er nog te vaak buitensporig veel geld gevraagd voor gebrekkig advies op het gebied van internet marketing.

De podcast: je dagelijkse file zal nooit meer hetzelfde zijn!

Lincelot recommends The Smart Passive Income Blog with Pat Flynn The Smart Passive Income heeft ook een zeer goede podcast: The Smart Passive Income Podcast. Tot voor kort maakte Pat ongeveer twee keer per maand een nieuwe aflevering. Vanaf januari 2013 heeft hij deze frequentie opgetrokken tot één podcast per week. Pat heeft momenteel meer dan 50 podcasts op zijn naam staan. Hij is dus niet aan zijn proefstuk toe. En tot op heden hebben we nog geen aflevering gehoord die niet interessant was. Elke aflevering zit vol praktische informatie en inspiratie. Als je dus veel op de baan bent en/of in de sportschool graag ook je hersens traint, dan kun je je via iTunes of RSS feed meteen gratis abonneren op The Smart Passive Income Podcast. Veel plezier en veel succes!

Aan de slag met inbound marketing?

Wil je ontdekken hoe je de juiste klanten aantrekt op het juiste moment? Contacteer ons voor een marketingplan op maat van je bedrijf!

Deze publicatie werd geschreven door: