SEO, A/B split testing en Facebooktips

Elke maandag en vrijdag delen we 5 handige blog posts met marketingtips (Marketing’s Finest) van over de hele wereld die je kunnen helpen om jezelf en je bedrijf beter op de kaart te zetten. Vandaag delen we graag de volgende blog posts:

8 Essential Tools to Simplify SEO for Content Marketing

Kristi Hines deelt elk schrijfproces op in 4 fases: idee, onderzoek, schrijven, promoten. Omdat zoekmachineoptimalisatie (SEO) in elke fase belangrijk is geeft Hines handige tips en tools om je te helpen met de SEO van je teksten. Een leuk en leerrijk artikel!

How to Avoid a Google Penalty (Infographic)

Google verandert voortdurend. In deze infographic van Quicksprout lees je wat je vooral niet moet doen op het gebied van ‘zoekmachineoptimalisatie’. Vermijd deze fouten om een slechte rangschikking in zoekresultaten te voorkomen.

Split Testing 101: Learn Why and How Split Testing Will Increase Your Profit

In ons artikel over landingspagina’s beschreven we het belang van A/B split testing om het aantal conversies op je website te verhogen. Dit artikel van CrazyEgg geeft extra informatie en nuttige tips voor A/B split testing.

7 Ways Your Facebook Page Can Help Your Business

Veel bedrijven willen ‘iets met Facebook’ doen, maar weinig bedrijven weten wat ze met Facebook kunnen doen. Dit artikel op Social Media Examiner beschrijft 7 nuttige toepassingen en voordelen van Facebook voor jouw bedrijf en merk.

How to Create Social Media Images That Connect With Your Audience

1 afbeelding zegt vaak meer dan 1000 woorden en toch bestaan de meeste blogs voornamelijk uit tekst. In dit artikel krijg je tips om originele afbeeldingen te maken die meer interactie uitlokken dan de gemiddelde geschreven blog post.

Aan de slag met content marketing?

Heeft u vragen over content marketing en de voordelen van content marketing voor uw bedrijf? Contacteer ons voor meer informatie, we helpen je graag verder. 

Andere mensen lazen ook

Even kennismaken?

Heb je vragen over je website of de marketing van je bedrijf?

Wil je meer en betere leads en sollicitanten?

Reserveer 30 minuten van onze tijd. On the house!

Tot snel. We kijken ernaar uit!

Freya, Boris, Simon, Raf, Margo, Eline, Sophia, Sam en Christophe