Maak kennis met Cami Lenaerts: nieuwe Junior Content Marketeer bij Lincelot

Inhoudsopgave
Heb je vragen over je marketing of website?

Lincelot blijft maar groeien: we verwelkomen alweer een nieuwe collega! Ontmoet Cami, een 25-jarige Junior Content Marketeer met veel goesting om creatieve én strategische concepten te bedenken en zich als Copywriter te ontwikkelen.

Hey Cami, welkom bij Lincelot! Kun je jezelf even voorstellen?

Cami: Natuurlijk! Zo’n 25 jaar geleden werd ik geboren in Brasschaat, ten noorden van Antwerpen. Ik woonde er mijn hele jeugd lang met mijn ouders, broer, kat en hond. Hoewel er veel te beleven viel in Brasschaat, droomde ik altijd van een leven in de stad.

Je woont nu dus niet meer in Brasschaat?

Cami: Nee hoor. In het kader van mijn studie ‘Communicatiemanagement’ aan de AP Hogeschool mocht ik een Erasmusuitwisseling doen. Ik koos voor een totaal nieuwe omgeving, ergens waar ik nog nooit was geweest: Vilnius in Litouwen. Die stad bleek een aangename verrassing!

Het alleen wonen ging me goed af. Tijdens mijn volgende studie, ‘Meertalige Professionele Communicatie’ aan de Universiteit Antwerpen, mocht ik dan ook op kot in het ‘grote’ Antwerpen. Sinds kort woon ik samen met mijn vriend vlakbij het Mechelseplein.

2 studies in communicatie. Welke vond je het leukst?

Cami: Aan de hogeschool ontwikkelde ik allerlei creatieve vaardigheden: fotografie, video, programma’s zoals Photoshop, Illustrator, enzovoort. Toch wou ik mijn communicatiekennis verder uitdiepen. In mijn masteropleiding leefde ik me helemaal uit bij de vele schrijfopdrachten. Zolang er een creatief element in zit, ben ik tevreden.

Ben je dan in je vrije tijd ook creatief bezig?

Cami: Ja, ergens wel. Ik hou nogal van theater, muziek en film. Daarom ben ik vrijwilliger bij RUIS, een collectief dat jongeren naar cultuurhuizen in Antwerpen wil trekken. Samen bezoeken we voorstellingen en maken we hier ook reclame voor op social media. Verder kan je me elke woensdagavond in de dansstudio vinden voor de les ‘Jazz Mix’.

Maar het hoeft niet altijd creatief te zijn hoor: ik hou er ook gewoon van om met vrienden terrasjes te doen, uitgebreid te tafelen of een feestje te bezoeken. Ik heb een voorliefde voor elektronische muziek en alles uit de jaren 80.

Een communicatieve levensgenieter die zich graag op vele manieren uit. Is dat waarom je gesolliciteerd hebt bij Lincelot?

Cami: Absoluut! Toen ik zag dat jullie iemand zochten, heb ik meteen mijn kans gewaagd. Een leuke omgeving waar ik mijn schrijfvaardigheden kan inzetten én bijschaven, kon ik niet laten liggen. Ik voelde me vanaf het eerste gesprek erg thuis. Zo thuis, dat ik achteraf heb gebeld om duidelijk te maken dat ik hier echt wou werken. (lacht) Je ziet, motivatie loont!

Tijdens mijn studies deed ik heel wat stages om mijn voorkeuren binnen de communicatie te leren kennen. Zo botste ik op content marketing, waar theoretische marketingkennis en creatieve concepten elkaar ontmoeten. Een ideale combinatie voor mij. Het is een vakgebied waar ik van proefde en nu bij Lincelot nog meer in kan groeien. Fantastisch, toch?

Waar zie je jezelf over een aantal maanden?

Cami: Ik hoop eerst echt alles onder de knie te krijgen. Van inbound marketing over videomontage tot het samenzitten met klanten en een project van a tot z bespreken en bedenken. En natuurlijk wil ik onze klanten zo snel mogelijk van kwalitatieve content kunnen voorzien!

Wat verder in de toekomst zou ik het fijn vinden om ook trainingen te geven. Tijdens mijn studies werkte ik even als praktijklector aan de KdG hogeschool. Ik ontdekte dat ik ‘het graag uitleg’, maar dat merkte je misschien al tijdens dit gesprek. (lacht)

Valt best mee! Laatste vraag: sinds Lincelot in Berchem gevestigd is, staat er een pingpongtafel vlakbij ons kantoor. Hoe zit het met die skills?

Cami: Ahum… Ik ben niet echt een pro in pingpong, maar ik ben wel competitief ingesteld. Mijn nieuwe collega’s zetten zich dus best schrap!

Doen we! Nogmaals hartelijk welkom in het team Cami. We wensen je alvast héél veel succes!

Wil jij ook bij ons aan de slag?

Wil jij ook bij ons aan de slag? Neem dan zeker een kijkje op onze vacaturepagina of contacteer ons voor meer informatie. We zijn altijd op zoek naar talentvolle collega’s en we maken graag tijd voor een goed gesprek!

Deze publicatie werd geschreven door:

Margo Bruyndonckx
Margo Bruyndonckx
Margo is Content Marketeer bij Lincelot. Na haar studies aan de AP Hogeschool in Antwerpen en Thomas Moore in Mechelen, en na verschillende ervaringen in de wondere wereld van de weddings, startte Margo in 2019 bij Lincelot. Sindsdien ontwikkelde ze zich razendsnel als social media expert, content marketeer en projectmanager. Heb je vragen over marketing? Margo helpt je graag verder!
Margo Bruyndonckx
Margo Bruyndonckx
Margo is Content Marketeer bij Lincelot. Na haar studies aan de AP Hogeschool in Antwerpen en Thomas Moore in Mechelen, en na verschillende ervaringen in de wondere wereld van de weddings, startte Margo in 2019 bij Lincelot. Sindsdien ontwikkelde ze zich razendsnel als social media expert, content marketeer en projectmanager. Heb je vragen over marketing? Margo helpt je graag verder!

Hallo!

Heb je vragen over dit artikel, of wil je advies of hulp met je marketing of website?