Marketingvacatures en stageplaatsen

Zoals je misschien weet publiceren wij bij Lincelot elke week tips en advies over marketing op onze blog. Alleen de afgelopen twee weken niet. We hebben geen tips gedeeld en hier is een goede reden voor: het is druk bij Lincelot. Zeer druk.

Nieuwe marketingvacatures

Deze druk is niet nieuw en daar zijn wij uiteraard zeer dankbaar voor. Maar tegelijkertijd vinden we het jammer dat we niet alle klanten kunnen helpen die we zouden willen helpen.

Daarom hebben wij deze week geen marketingtips maar wel nieuwe marketingvacatures voor u. We hopen van harte dat we ons team in de komende maanden gericht kunnen uitbreiden. Zo kunnen we binnenkort nog meer klanten helpen!

Zin in een uitdagende job of stageplaats?

Dus, heb je een passie voor marketing en zoek je een leuke, creatieve en informele werkomgeving tussen Antwerpen en Lier? Aarzel dan niet en bekijk meteen onze vacatures en stageplaatsen.

Wil jij ook bij ons aan de slag?

Wil jij ook bij ons aan de slag? Neem dan zeker een kijkje op onze vacaturepagina of contacteer ons voor meer informatie. We zijn altijd op zoek naar talentvolle collega’s en we maken graag tijd voor een goed gesprek!

Andere mensen lazen ook