Nieuwe Content Marketeer bij Lincelot. Welkom Eline!

Inhoudsopgave
Heb je vragen over je marketing of website?

Na een maand stage en een maand vakantiewerk bij Lincelot is Eline terug. And she’s here to stay! Maak kennis met Eline Serlet, onze nieuwe Junior Content Marketeer.

Welkom bij Lincelot, Eline! Kun je ons kort iets over jezelf vertellen?

Eline: Dankjewel! Ik woon momenteel in Duffel, waar ik graag afspreek met mijn vrienden. Ik vind het zalig om bij te praten onder het genot van een drankje – thee of cider, het maakt me niet uit.

Verder ontdek ik graag nieuwe dingen: een leuk recept, een avontuurlijke wandeling of een mysterieus boek kunnen me altijd bekoren.

Daarnaast heb ik ook 7 jaar elke zomer als animator op het speelplein gestaan.

Van het speelplein naar Lincelot, dat lijkt geen evidente overstap?

Eline: Jawel hoor, er zijn eigenlijk verrassend veel overeenkomsten! Op het speelplein moet je elke boodschap steeds goed verpakken zodat de kinderen geïnteresseerd zijn en meer willen weten. Dat is niet anders bij marketing.

Verder leerde ik er ook efficiënt communiceren binnen een team en originele ideeën bedenken, twee zaken die me hier nog goed van pas zullen komen.

Klinkt goed! Hoe ben je eigenlijk bij Lincelot terechtgekomen?

Eline: Ik heb vier jaar Toegepaste Taalkunde gestudeerd in Gent, en voor mijn master Meertalige Communicatie was ik op zoek naar een stageplaats. Na een kijkje op de website van Lincelot was ik eigenlijk direct verkocht. Ik stuurde jullie een mailtje en tijdens mijn gesprek met Christophe werd duidelijk dat er een klik was.

In mei en juni 2019 heb ik hier dan vier weken stage gelopen. Dat viel zo goed in de smaak dat ik in september nog eens een maand gewerkt heb als jobstudente!

Die klik was er inderdaad al snel. Dat was in 2019, wat heb je ondertussen nog gedaan?

Eline: Ik wilde eigenlijk altijd al leerkracht worden. Ondanks de leuke ervaring bij Lincelot wilde ik toch eens kijken hoe ik me voelde voor de klas. Daarom heb ik vorig jaar nog de Educatieve master gevolgd in Gent.

Toch is Lincelot nooit uit mijn gedachten verdwenen. Ik vond lesgeven echt leuk, maar Lincelot bood me de uitdaging waarnaar ik op zoek was. Ik voelde me ook goed in het team en wist dat ik hier veel zou bijleren.

Tijdens mijn laatste semester heb ik dan ook beslist om eens te polsen of jullie niet op zoek waren naar een extra medewerker. En kijk, hier zit ik dan!

Stiekem hadden we daar wel op gerekend. Wat zijn je plannen nog bij Lincelot?

Eline: Ik vind het een enorm voordeel dat ik hier veel verschillende zaken kan leren: filmpjes maken, helpen aan websites, marketingplannen en nog betere teksten schrijven, … Bij Lincelot kan het allemaal.

Op mijn eerste dag mocht ik al direct meehelpen aan een filmpje voor een klant en een artikel schrijven voor onze blog. Zalig, toch? Laat de opdrachten maar komen!

Je hebt er duidelijk evenveel zin in als wij. Bedankt voor het leuke gesprek en welkom in het team!

Wil jij ook in ons team werken?

Wil jij ook deel uitmaken van ons team? Terecht! Bekijk hier alle vacatures. Een spontane sollicitatie is ook altijd welkom. 😉

Deze publicatie werd geschreven door:

Picture of Margo Bruyndonckx
Margo Bruyndonckx
Margo is Content Marketeer bij Lincelot. Na haar studies aan de AP Hogeschool in Antwerpen en Thomas Moore in Mechelen, en na verschillende ervaringen in de wondere wereld van de weddings, startte Margo in 2019 bij Lincelot. Sindsdien ontwikkelde ze zich razendsnel als social media expert, content marketeer en projectmanager. Heb je vragen over marketing? Margo helpt je graag verder!
Picture of Margo Bruyndonckx
Margo Bruyndonckx
Margo is Content Marketeer bij Lincelot. Na haar studies aan de AP Hogeschool in Antwerpen en Thomas Moore in Mechelen, en na verschillende ervaringen in de wondere wereld van de weddings, startte Margo in 2019 bij Lincelot. Sindsdien ontwikkelde ze zich razendsnel als social media expert, content marketeer en projectmanager. Heb je vragen over marketing? Margo helpt je graag verder!

Hallo!

Heb je vragen over dit artikel, of wil je advies of hulp met je marketing of website?