Coaches

Ontmoet onze coaches

Christophe Van Bael - Managing Director Lincelot Marketing

Christophe Van Bael

Christophe is oprichter, zaakvoerder en strategisch marketingconsultant bij Lincelot.

Hij heeft een academische achtergrond en meer dan 10 jaar ervaring met business development, marketing en consulting bij grote en middelgrote organisaties in België en Nederland. Hierdoor kan Christophe veel praktijkvoorbeelden in zijn opleidingen en adviessessies gebruiken.

Christophe organiseert ook geregeld cursussen en workshops voor onderwijsinstellingen en commerciële organisaties. Zo is hij momenteel Lector Advanced Marketing aan de AP Hogeschool in Antwerpen voor de vakken Advanced Marketing en Digital Marketing.

Laurens Mertens

Laurens heeft Master diploma’s in de Meertalige Professionele Communicatie en Organisatie en Management. Hij heeft dus een sterke achtergrond in communicatie, marketing en bedrijfsmanagement.

Als content marketeer en copywriter publiceert Laurens dagelijks succesvolle teksten en marketingcampagnes, zowel voor Lincelot als voor onze klanten. Laurens deelt zijn ervaring graag met jou tijdens een van onze trainingen of adviessessies.

Ook in zijn vrije tijd is Laurens gebeten door bloggen en online marketing. Naast zijn functie bij Lincelot onderhoudt hij een eigen website en blog over mode, literatuur, fotografie en reizen.

Simon Vercammen - Creative Assistant Lincelot Marketing

Simon Vercammen

Simon werkt al 5 jaar als Creative Designer bij Lincelot. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van websites en marketingmaterialen.

Als Creative Designer daagt Simon zichzelf voortdurend uit op creatief en technisch vlak. Hij volgt de laatste trends, methodes en technologieën op de voet en zoekt smaakvolle en flexibele oplossingen op maat van de klant.

Simons kennis, praktijkervaring en engelengeduld maken van hem de geschikte coach voor onze WordPress workshop en adviessessies rond je website.

Bruno Dekeyser - Media, pers en crisiscommunicatie trainer Lincelot Marketing

Bruno De Keyser

Bruno was meer dan 15 jaar interviewer, presentator en reportagemaker voor verschillende Kanaal Z-programma’s (o.a. Trends TV, Knack TV en Trends Gazellen).

Hij modereert vandaag nog steeds debatten en maakt videoproducties voor bedrijven en organisaties. Daarnaast geeft hij media- en cameratrainingen voor Defensie en Justitie.

Door zijn uitgebreide ervaring met media en pers is hij de geknipte persoon om jou de kneepjes van het vak te leren. Hij loodst je door de do’s-and-don’ts en oefent met jou de praktijk tijdens onze media-, pers- en crisiscommunicatietrainingen op maat van bedrijven.

Trainingen

Onze trainingen zijn korte en krachtige opleidingen van 3 tot 4 uur. Tijdens de trainingen zijn er geen andere deelnemers aanwezig. Zo kunnen wij de trainingen op jouw niveau en doelen afstemmen. Je leert bij ons alles over zoekmachineoptimalisatie (SEO), Google Adwords, Google Analytics, copywriting, LinkedIn, Instagram en Facebook. Na deze opleidingen kun je meteen zelf aan de slag.