Coaches


Wil je je marketing skills verbeteren? Volg een opleiding op maat bij Lincelot. Ontmoet hier onze ervaren coaches en lees meer over hun expertise!

Christophe Van Bael

Christophe is oprichter, zaakvoerder en strategisch marketingconsultant bij Lincelot.

Hij heeft een academische achtergrond en meer dan 10 jaar ervaring met business development, marketing en consulting bij grote en middelgrote organisaties in België en Nederland. Hierdoor kan Christophe veel praktijkvoorbeelden in zijn opleidingen en adviessessies gebruiken.

Christophe organiseert ook geregeld cursussen en workshops voor onderwijsinstellingen en commerciële organisaties. Zo is hij momenteel Lector Advanced Marketing aan de AP Hogeschool in Antwerpen voor de vakken Advanced Marketing en Digital Marketing.

Margo Bruyndonckx - Content Marketeer - Lincelot

Margo Bruyndonckx

Margo volgde een opleiding in het Communicatiemanagement. Daar ontdekte ze haar vlotte pen en raakte ze gebeten door marketing, communicatie en het vertellen van verhalen.

Als copywriter en content marketeer kan Margo haar creatieve ei kwijt in teksten en marketinguitdagingen voor zowel Lincelot als voor klanten. Deze creativiteit deelt ze graag met jou tijdens onze social mediatrainingen.

Daarnaast is Margo, als digital native, verantwoordelijk voor de online zichtbaarheid van Lincelot op sociale media als Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram. Ook de sociale mediakanalen van heel wat klanten neemt ze voor haar rekening.

Simon Vercammen

Simon werkt al 6 jaar als Creative Manager bij Lincelot. Hij is verantwoordelijk voor het ontwerp en de ontwikkeling van websites en marketingmaterialen.

Als Creative Designer daagt Simon zichzelf voortdurend uit op creatief en technisch vlak. Hij volgt de laatste trends, methodes en technologieën op de voet en zoekt smaakvolle en flexibele oplossingen op maat van de klant.

Simons kennis, praktijkervaring en engelengeduld maken van hem de geschikte coach voor onze WordPress workshop en adviessessies rond je website.

Bruno Dekeyser - Media, pers en crisiscommunicatie trainer Lincelot Marketing

Bruno De Keyser

Bruno was meer dan 15 jaar interviewer, presentator en reportagemaker voor verschillende Kanaal Z-programma’s (o.a. Trends TV, Knack TV en Trends Gazellen).

Hij modereert vandaag nog steeds debatten en maakt videoproducties voor bedrijven en organisaties. Daarnaast geeft hij media- en cameratrainingen voor Defensie en Justitie.

Door zijn uitgebreide ervaring met media en pers is hij de geknipte persoon om jou de kneepjes van het vak te leren. Hij loodst je door de do’s-and-don’ts en oefent met jou de praktijk tijdens onze media-, pers- en crisiscommunicatietrainingen op maat van bedrijven.