Conversie-audit


Wil je snel betere resultaten met je website? Boek een Conversie-audit bij Lincelot. Onze specialisten scannen je website en marketingflows op verbeterpunten en geven praktisch en begrijpelijk advies waarmee je meteen aan de slag kunt. Vanaf € 1750.

Wil je meer online aanvragen, klanten en verkoop voor je bedrijf? Dan is het belangrijk dat je website en marketingkanalen doelgericht zijn opgemaakt, je klanten sturen en hen aansporen tot actie voor maximaal effect.

Een doelgerichte website trekt de juiste leads aan op het juiste moment, bindt hen aan je bedrijf via formulieren, landingspagina’s en Calls-To-Action en overtuigt hen om klant te worden via CRM, e-mail marketing en workflows.

Ondersteunt je website je bedrijfsdoelen en marketingstrategie niet? Dan mis je mogelijk veel bezoekers, klanten en aankopen. Wil je snel betere resultaten met je website? Boek een Conversie-audit bij Lincelot.

Onze specialisten scannen je website en marketingflows op verbeterpunten en geven praktisch en begrijpelijk advies waarmee je meteen aan de slag kunt.

Sterke websites zijn een combinatie van mooi webdesign en doordachte marketing. De webdesigner zorgt voor mooi en gebruiksvriendelijk design, de marketeer voor meer verkeer, klanten en conversies! Een website die alleen maar mooi is, levert vaak weinig klanten op...

Conversie-audit: werkwijze in 3 stappen

1. Conversie-audit

Wij voeren een uitgebreide online scan van je website en marketing flows uit op basis van cruciale aandachtspunten.

2. Adviesrapport

Wij stellen een adviesrapport op met praktische aanbevelingen om je website en marketingkanalen te optimaliseren.

3. Implementatie

Wij bespreken samen met jou hoe je onze aanbevelingen meteen kunt toepassen op je website.

Praktisch

  • Duur: de totale doorlooptijd bedraagt 4 weken. In de eerste twee weken voeren we de conversie-audit uit, in de derde week bezorgen we je het adviesrapport en in de vierde week bespreken we de conversie-audit en het adviesrapport.
  • Planning: planning op basis van je agenda.
  • Resultaat: een conversie-adviesrapport met duidelijke implementatiestappen om je online conversies te verbeteren.
  • Prijs: vanaf € 2500 excl. BTW, afhankelijk van de grootte en complexiteit van je website en/of webshop (vanaf € 1750 excl. BTW via de KMO-portefeuille).
  • Locatie: de bespreking van het adviesrapport vindt plaats bij ons op kantoor of bij jou op kantoor in België of Nederland. Vul het formulier hieronder in voor een vrijblijvende offerte.

De adviessessies van Lincelot zijn subsidieerbaar via de KMO-portefeuille. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf kun je tot 30% van de investeringen recupereren. Klik hier voor meer informatie over de KMO-portefeuille en de subsidies die je kunt krijgen.