Het gaat snel bij Lincelot! Nog maar een week geleden stelden we onze nieuwe Content Marketeer Boris voor en vandaag mogen we alweer pronken met een nieuwe collega. Hoog tijd om elkaar wat beter te leren kennen tijdens een leuke babbel. En natuurlijk laten we jou meelezen. Ontmoet Israel Remache, onze nieuwe goedlachse Creative Designer.

Van harte welkom bij Lincelot, Israel! Kun je kort iets over jezelf vertellen?

Israel: Dank je! Ik ben afkomstig uit Ecuador en kwam samen met mijn gezin naar België toen ik 7 jaar oud was. Ik ben ondertussen 26 en woon in Antwerpen, maar ik zal mijn roots nooit vergeten.

Ook al zeg ik het zelf: ik heb een goed gevoel voor droge humor (lacht). Het liefst ben ik onder de mensen. Mijn vrienden zijn dus erg belangrijk, maar familie komt toch wel op de eerste plaats. Ik ben de trotse peter van Rubén, de zoon van mijn oudere zus Tania. Daarnaast heb ik twee broers: Jorge en Victor.

Ga je nog vaak terug naar Ecuador?

Israel: Ik probeer om de 2 jaar te gaan – om familie te bezoeken maar natuurlijk ook om er te reizen. Mijn favoriete plekje daar is Santo Domingo, een stad dicht bij de kust met een warme relaxte sfeer waar een paar van mijn neven en nichten wonen.

Wat doe je verder zoal in je vrije tijd?

Israel: Ik ga erg graag naar feestjes om Salsa te dansen met mijn latino squad. Dat doe ik al enkele jaren, maar vorig jaar volgde ik voor het eerst een paar lessen om de verschillende pasjes helemaal onder de knie te krijgen.

Omdat ik niet graag stil zit, ga ik ook graag eens een pintje drinken in Antwerpen met mijn vrienden – meestal in Bar 11 in de Pelgrimstraat. En als ik echt te moe ben om op stap te gaan, verslind ik de Netflix bibliotheek.

Kun je iets meer vertellen over je professionele achtergrond?

Israel: In het middelbaar volgde ik Wetenschappen-Wiskunde. Bio-Ingenieur was daarna een logische keuze, maar ik miste creativiteit. Toen ik de richting Interactive Multimedia Design aan Thomas More leerde kennen, wist ik het meteen: dit was de richting die ik zocht.

Na mijn studie ging ik een tijdje aan de slag voor een jonge start-up waar ik eerder mijn stage had gedaan. Ik deed er content creation, maar ook sales en projectopvolging. Echt het hele pakket dus.

Is daaruit ook je interesse voor marketing ontstaan?

Israel: Die was er eigenlijk al iets vroeger. Tijdens mijn opleiding kregen we economie, oftewel de kennis van de markt. Door het leren over verkoopstechnieken, begon ik me steeds meer vragen te stellen over de marketing achter producten en diensten.

Als webdesigner vind ik marketing erg belangrijk: het is de fundering voor het ontwikkelen van succesvolle websites. Bij Lincelot krijg ik de kans om deze interesse nog verder uit te diepen.

Waarom wilde je graag bij Lincelot komen werken?

Israel: It was love at first sight (lacht). De vacature sprak me zo sterk aan dat ik Lincelot meteen heb gecontacteerd. Al bij onze eerste meeting voelde ik een klik – echt een buikgevoel.

Ik wou ook echt niet de zoveelste medewerker zijn in een groot en onpersoonlijk bedrijf. De personal touch van Lincelot sprak me dan ook meteen aan.

Wat ging er door je heen toen je hoorde dat je aangenomen was?

Israel: In het begin kon ik het eventjes echt niet geloven. Ik was super blij met deze kans om mijn toekomst vorm te geven.

En toen was het zover: je eerste werkdag als Creative Designer! Hoe heb je die ervaren?

Israel: Ik was net terug van een lange reis naar het oosten van de Verenigde Staten, dus ik moest even wennen aan het ritme (lacht). Maar alles ging vlot en ik kreeg een heel warme ontvangst, dus voelde ik me meteen thuis. We sloten de dag zelfs af met cava en hapjes!

Wat kunnen we de komende maanden van jou verwachten?

Israel: Ik ga er alles aan doen om een onmisbare Creative Designer te worden (lacht). En uiteraard verwacht ik me hier ook gewoon te amuseren en de collega’s beter te leren kennen. Ik twijfel er niet aan dat Lincelot mijn carrière een boost zal geven.

Wil jij ook bij ons aan de slag?

Wil jij ook bij ons aan de slag? Neem dan zeker een kijkje op onze vacaturepagina. We zijn altijd op zoek naar talentvolle collega’s en we maken graag tijd voor een goed gesprek!

Bekijk onze vacatures