Marketingmentor

Voor betere resultaten

Wil je zelf je marketing verzorgen maar heb je onvoldoende kennis, ervaring of inspiratie? Je marketingmentor bij Lincelot beantwoordt al je vragen, geeft advies en definieert acties en prioriteiten voor optimaal rendement.

Hoe kunnen we je helpen?

De juiste focus voor meer rendement

Marketing kickstart
We starten met 2 sessies van 4 uur waarin we je kennis, vaardigheden en doelen bepalen, en acties en prioriteiten vaststellen.
Maandelijks overleg
Je zit elke maand 2 uur samen met je mentor. Je krijgt antwoorden, advies, acties en prioriteiten om je rendement te verhogen.
Tussentijds overleg
We voorzien elke maand ook 2 uur overleg via Teams om ideeën te bespreken en dringende vragen te beantwoorden.

“Marketing kan overweldigend zijn. Waar moet je op focussen, en hoe weet je of je inspanningen renderen? Een persoonlijke marketingmentor zorgt voor focus en rendement, en maakt je elke sessie een stuk slimmer en sterker.”

Christophe Van Bael

Marketingmentor

Wat kun je van ons verwachten?

Een vriendelijke schop onder je ***

Wil je eindelijk aan de slag met je marketing, of eindelijk de juiste resultaten halen? Je marketingmentor van Lincelot geeft focus en rendement.

Advies en focus
Elke maand bespreek je met je marketingmentor wat goed ging, wat niet goed ging, en wat je concreet kan doen om je rendement en resultaten te verbeteren.
Eerlijk en to the point
Wij zijn eerlijk en to the point: altijd constructief en confronterend als het moet. Wij verwachten van jou een open mind, discipline en zin om aan de slag te gaan.
Een volledig marketingteam
Onze marketingmentors kunnen voor hun advies terugvallen op de ervaring van het volledige marketingteam bij Lincelot. Daar kan geen marketingboek tegenop.

Wij werken voor sterke merken