Scoor nu je FIT-subsidie!

Ontvang tot € 4.500 voor je meertalige website of webshop

Hallo, hello, bonjour ! Gaat jouw bedrijf internationaal of wil je je producten over de grens aanbieden? Dan heb je een meertalige website of webshop nodig.

Lincelot helpt je niet enkel met het bouwen van un site web magnifique, maar ook bij het aanvragen van de FIT-subsidie. Zo scoor je tot €4.500. Nice!

Meer weten? Hieronder lees je alles wat je moet weten over de FIT-subsidie.

Meet Raf - Webdesigner en Zwitsers zakmes bij lincelot

Over de FIT-subsidie

De FIT-subsidie is een initiatief van Flanders Investment & Trade (FIT) om Vlaamse ondernemers te ondersteunen bij de ontwikkeling en vertaling van internationale communicatietools zoals meertalige websites of webshops.

Heeft je kmo sinds 2005 minder dan 4 goedgekeurde aanvragen bij FIT? Dan bedraagt de subsidie € 4.500. Anders bedraagt de subsidie € 3.000.

Je komt in aanmerking voor de FIT-subsidie als:

 • je kmo een exploitatiezetel in het Vlaams Gewest en een Belgisch ondernemingsnummer heeft,
 • je producten en diensten exporteert buiten Vlaanderen en je hiervoor een meertalige website gericht op de internationale markt nodig hebt,
 • jouw producten en diensten een toegevoegde waarde creëren voor het bedrijfsleven in het Vlaams Gewest, bijvoorbeeld het creëren van werkgelegenheid,
 • je in orde bent met de sociale en fiscale wetgeving, alle verbintenissen ten aanzien van FIT naleeft en geen financiële steun van een andere instelling of overheid krijgt voor je website,
 • je een factuur van een externe partij kan voorleggen voor minstens de helft van het subsidiebedrag (excl. btw),
 • je het FIT-logo gebruikt op je nieuwe website met de vermelding: ‘This website/webshop is developed with the support of’.

Voldoe je aan de voorwaarden? Zo vraag je je FIT-subsidie aan:

 1. Contacteer Lincelot voor een nieuwe meertalige website. Wij bezorgen je een offerte op maat waarmee je je aanvraag kan indienen.
 2. Vraag je subsidie aan via deze pagina, ten laatste 7 kalenderdagen vóór de startdatum van je websiteproject. (Een volledige aanvraag bestaat uit een ingevuld aanvraagformulier en de nodige bijlagen zoals offertes.)
 3. Lincelot start met de ontwikkeling van je meertalige website.
 4. Binnen de 60 kalenderdagen na het indienen van je aanvraag weet je of die wordt goedgekeurd.
 5. Wordt jouw project goedgekeurd en is FIT in het bezit van bewijs dat:
  • je website door een externe partij ontwikkeld is,
  • de externe facturen minstens de helft van het subsidiebedrag bedragen (excl. btw),
  • je het FIT-logo hebt toegevoegd aan je website?

Dan ontvang je binnen de 6 maanden de subsidie op je rekening.

Lincelot - Marketing as a service - Antwerpen-0871

Contacteer ons

Wil jij graag een meertalige website of webshop voor je bedrijf? Vul het formulier in of boek meteen een vrijblijvende afspraak.