Scoor nu je FIT-subsidie!​

Ontvang tot € 4.500 

Hallo, hello, bonjour ! Gaat jouw bedrijf internationaal of wil je je producten over de grens verkopen? Dan heb je internationale communicatieoplossingen zoals een meertalige website of webshop, een bedrijfsvideo of ondersteuning in sociale media marketing nodig.

Ga internationaal

Over de FIT-subsidie

Lincelot helpt je niet enkel met het bouwen van un site web magnifique, het maken van a fantastic video of het onderhouden van je Soziale Medien, maar ook bij het aanvragen van de FIT-subsidie. Zo scoor je tot €4.500. Nice! Meer weten? Hieronder lees je alles wat je moet weten over de FIT-subsidie.

De FIT-subsidie is een initiatief van Flanders Investment & Trade (FIT) om Vlaamse ondernemers te ondersteunen bij de ontwikkeling en vertaling van meertalige, digitale communicatietools zoals:

 • Websites of webshops
 • Bedrijfsvideo’s
 • Sociale media

Heeft je kmo sinds 2005 minder dan 4 goedgekeurde aanvragen bij FIT? Dan bedraagt de subsidie € 4.500. Anders bedraagt de subsidie € 3.000.

Je komt in aanmerking voor de FIT-subsidie als:

 • het om meertalige, digitale communicatietools gaat die door externen worden ontwikkeld (een Nederlandse website of gedrukte flyer komt dus niet in aanmerking),
 • je kmo een exploitatiezetel in het Vlaams Gewest en een Belgisch ondernemingsnummer heeft,
 • jouw producten en diensten een toegevoegde waarde creëren voor het bedrijfsleven in het Vlaams Gewest, bijvoorbeeld door het creëren van werkgelegenheid,
 • je in orde bent met de sociale en fiscale wetgeving, alle verbintenissen ten aanzien van FIT naleeft en geen financiële steun van een andere instelling of overheid krijgt voor je website,
 • je een factuur van een externe partij kan voorleggen voor minstens de helft van het subsidiebedrag (excl. btw),
 • je het FIT-logo gebruikt op je nieuwe website, webshop of bedrijfsfilm met de vermelding: ‘This website/webshop/movie is developed with the support of’.

Voldoe je aan de voorwaarden? Zo vraag je je FIT-subsidie aan:

 1. Contacteer Lincelot voor een nieuwe meertalige website of webshop, bedrijfsvideo of de ondersteuning van je socialemediakanalen. Wij bezorgen je een offerte op maat waarmee je je aanvraag kan indienen.
 2. Vraag je subsidie aan via deze pagina, ten laatste 7 kalenderdagen vóór de startdatum van je project. Een volledige aanvraag bestaat uit een ingevuld aanvraagformulier en de nodige bijlagen zoals offertes.
 3. Lincelot start met de ontwikkeling van je meertalige website of webshop, bedrijfsvideo of je socialemediastrategie.
 4. Binnen de 60 kalenderdagen na het indienen van je aanvraag weet je of die wordt goedgekeurd.
 5. Wordt jouw project goedgekeurd en is FIT in het bezit van bewijs dat:
  • je marketingtools door een externe partij ontwikkeld zijn,
  • de externe facturen minstens de helft van het subsidiebedrag bedragen (excl. btw),
  • je het FIT-logo hebt toegevoegd aan je website, webshop of bedrijfsvideo?

Wil jij een offerte op maat voor jouw internationale marketing?