Keynote speaker Marketing en Webdesign

Ben je op zoek naar een keynote speaker voor jouw bedrijfsevenement? Lincelot helpt je graag verder met praktijkgerichte public speaking sessies over marketing en webdesign.

Tijdens onze lezingen vertellen wij je gasten op een bondige en hapklare manier hoe zij hun vindbaarheid, zichtbaarheid en online succes kunnen vergroten.

Aan de hand van praktische tips toont onze keynote speaker hoe zij de juiste klanten, op de juiste plaats en op het juiste moment kunnen aantrekken met een doelgerichte website en effectieve marketing.

Daarna kunnen zij meteen zelf aan de slag om mooie resultaten te behalen!

“De presentatie van Christophe aan een 50-tal grote en middelgrote schildersbedrijven was een succes. De 15 tips, duidelijke aanbevelingen en zeer praktijkgerichte voorbeelden hebben de mensen aan het denken gezet. Kortom, zeer goede presentatie, hands-on, goed gebracht!”

Tom De Coene – AkzoNobel

Keynote speaker Marketing en Webdesign

Keynote speaker: Christophe Van Bael

Christophe is oprichter, zaakvoerder en strategisch marketingconsultant bij Lincelot.

Hij heeft een academische achtergrond en meer dan 10 jaar ervaring met business development, marketing en consulting bij grote en middelgrote organisaties in België en Nederland. Hierdoor kan Christophe veel praktijkvoorbeelden in zijn keynotes gebruiken.

Christophe organiseert ook geregeld cursussen en workshops voor onderwijsinstellingen en commerciële organisaties. Zo is hij momenteel Lector Advanced Marketing aan de AP Hogeschool in Antwerpen voor de vakken Advanced Marketing en Digital Marketing.

Christophe Van Bael - Managing Director Lincelot Marketing

“Christophe gaf kort geleden een presentatie over optimalisatie van de eigen websites aan een aantal van onze belangrijkste klanten. De toehoorders luisterden een uur lang erg geboeid naar de tips en tricks die Christophe over elke website gaf. De tips zijn erg hands-on en onmiddellijk toe te passen/bruikbaar. De reacties achteraf waren dan ook stuk voor stuk erg lovend. Zeker een aanrader dus!”

  • Vragen of interesse? Contacteer ons vrijblijvend.

    Wil je een keynote speaker van Lincelot te gast? Wij komen spreken waar en wanneer je dit wenst. Contacteer ons via dit formulier voor meer informatie.

Wij nemen binnen de 2 werkdagen contact met je op.