KMO portefeuille

Tot 30% subsidies voor advies & opleidingen

Het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen heeft Lincelot na een onafhankelijke audit als gecertificeerde dienstverlener op het gebied van marketingadvies en opleidingen erkend. Sindsdien hebben al honderden Vlaamse kmo’s tot 30% kmo-portefeuille subsidies gekregen voor marketingadvies en opleidingen bij Lincelot. Misschien kom jij ook in aanmerking?

KMO portefeuille

Tot 30% subsidies voor advies & opleidingen

Het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen heeft Lincelot na een onafhankelijke audit als gecertificeerde dienstverlener op het gebied van marketingadvies en opleidingen erkend. Sindsdien hebben al honderden Vlaamse kmo’s tot 30% kmo-portefeuille subsidies gekregen voor marketingadvies en opleidingen bij Lincelot. Misschien kom jij ook in aanmerking?

Vanny-Lincelot-Marketing-en-Webdesign

Is de kmo-portefeuille voor jou?

Je kunt gebruikmaken van de kmo-portefeuille als je aan de volgende 5 voorwaarden voldoet:

Waarvoor kun je subsidies krijgen?

Je kunt subsidies krijgen voor:

De subsidies zijn enkel van toepassing voor opleidingen en advies:

  • voor werknemers van je bedrijf
  • gericht op de kernprocessen van je onderneming
  • waarmee je je bedrijf kunt professionaliseren

Hoeveel subsidies kun je krijgen?

Je krijgt subsidies volgens de grootte van je onderneming:

  • Als starter of kleine onderneming met minder dan 50 werknemers en een maximum omzet van 10 miljoen euro kun je 30% van je kosten voor marketingopleidingen en advies bij Lincelot recupereren. Je ontvangt via de kmo-portefeuille maximaal 7.500 euro steun per jaar.
  • Als een middelgrote onderneming met minder dan 250 werknemers en een maximum omzet van 50 miljoen euro kun je 20% van je kosten voor marketingopleidingen en advies bij Lincelot recupereren. Je ontvangt via de kmo-portefeuille maximaal 7.500 euro per jaar.

Hoe vraag je de kmo-portefeuille aan?

  • Registreer je onderneming voor je eerste subsidieaanvraag.
  • Vraag vervolgens online je subsidies aan ten laatste 14 dagen na de startdatum van het adviestraject of de opleiding.

Ontdek hier de 4 stappen om je subsidie aan te vragen.

Je kunt alle informatie over de kmo-portefeuille terugvinden op de website van de kmo-portefeuille. Maar een persoonlijk antwoord in mensentaal werkt meestal prettiger. Aarzel dus niet en neem gerust contact met ons op via [email protected] of 03-455 80 77. Wij helpen je graag verder!