Ontdek onze trainingen
Wilt u uw marketingkennis en vaardigheden verbeteren? Met onze Marketing trainingen kunt u meteen aan de slag.

Copywriting training

Deze training is een korte en krachtige opleiding voor iedereen die beter en efficiënter wil leren schrijven. Vergeet writer’s block. Vanaf nu schrijft u enkel nog wervende teksten! U leert hoe u goede bedrijfsteksten en webteksten schrijft op basis van uw doelen en doelpubliek.

SEO training

Wilt u de vindbaarheid en zichtbaarheid van uw website blijvend verbeteren om zo meer klanten aan te trekken en verkoop te genereren? Tijdens deze training leert u hoe u de positie van uw website in online zoekresultaten kunt verbeteren.

Google Adwords training

Wilt u via Google adverteren om snel uw online zichtbaarheid, vindbaarheid, verkoop en succes te vergroten? Tijdens deze training leert u hoe u online advertentiecampagnes kunt inrichten, analyseren en optimaliseren.

Facebook training

Wilt u Facebook gebruiken om nuttige en relevante informatie te delen, meer zichtbaarheid en brand awareness te creëren, nieuwe klanten aan te trekken, duurzame klantenrelaties uit te bouwen en producten en diensten te promoten? Dan is deze training voor u!

LinkedIn training

Wilt u zich als expert te profileren, uw netwerk vergroten, nuttige en relevante informatie delen, meer zichtbaarheid en brand awareness creëren en nieuwe klanten aantrekken? Tijdens deze training krijgt u veel praktische tips om uw ROI op LinkedIn te vergroten.

Google Analytics training

Wilt u meer inzicht willen krijgen in de resultaten van uw website en online marketingacties? In deze training leert hoe u informatie uit Google Analytics filtert, interpreteert en gebruikt om uw website en uw marketingacties te optimaliseren.

KMO-portefeuille voor marketingadvies en opleidingen

Subsidies tot 40% voor marketingadvies en opleidingen

Het Agentschap Innoveren en Ondernemen heeft Lincelot na een onafhankelijke audit als gecertificeerde dienstverlener op het gebied van marketingadvies en opleidingen erkend. Hierdoor kunt u als Vlaamse KMO via de kmo-portefeuille tot 40% van uw investeringen in advies en opleidingen bij Lincelot terugkrijgen van de Vlaamse overheid.

Is de kmo-portefeuille voor u?

U kunt gebruikmaken van de kmo-portefeuille indien u aan de volgende 5 voorwaarden voldoet:

Waarvoor kunt u subsidies krijgen?

U kunt subsidies krijgen voor:

De subsidies zijn enkel van toepassing voor opleidingen en advies:

  • voor werknemers van uw bedrijf
  • gericht op de kernprocessen van uw onderneming
  • waarmee u uw bedrijf kunt professionaliseren

 

Hoeveel subsidies kunt u krijgen?

Hoeveel subsidies u ontvangt is afhankelijk van de grootte van uw onderneming:

  • Als starter of kleine onderneming met minder dan 50 werknemers en een maximum omzet van 10 miljoen euro kunt u 40% van uw kosten voor marketingopleidingen en advies bij Lincelot recupereren. U ontvangt via de kmo-portefeuille maximaal 10.000 euro steun per jaar.
  • Als een middelgrote onderneming met minder dan 250 werknemers en een maximum omzet van 50 miljoen euro kunt u 30% van uw kosten voor marketingopleidingen en advies bij Lincelot recupereren. U ontvangt via de kmo-portefeuille maximaal 15.000 euro per jaar.

 

Hoe kunt u subsidies via de kmo-portefeuille aanvragen?

  • Registreer uw onderneming voor uw eerste subsidieaanvraag.
  • Vraag vervolgens online uw subsidies aan ten laatste 14 dagen na de startdatum van het adviestraject of de opleiding.

 

Heeft u vragen over de kmo-portefeuille?

U kunt alle informatie over de kmo-portefeuille terugvinden op de website van de kmo-portefeuille. Maar een persoonlijk antwoord in mensentaal werkt meestal prettiger. Aarzel dus niet en neem gerust contact met ons op via info@lincelot.com of 03-455 80 77. Wij helpen u graag verder!