KMO portefeuille

In 5 stappen je subsidie aanvragen

Volg je een opleiding of krijg je marketingadvies bij Lincelot en wil je hiervoor gebruik maken van de kmo-portefeuille? Via de stappen hieronder vraag je in no-time een subsidie aan.

Heb je vragen? Gewoon even contact opnemen. We helpen je graag!

KMO portefeuille

In 5 stappen je subsidie aanvragen

Volg je een opleiding of krijg je marketingadvies bij Lincelot en wil je hiervoor gebruik maken van de kmo-portefeuille? Via de stappen hieronder vraag je in no-time een subsidie aan.

Heb je vragen? Gewoon even contact opnemen. We helpen je graag!

Vanny-Lincelot-Marketing-en-Webdesign

De kmo-portefeuille in 5 stappen

1. Schrijf je in voor advies of opleiding

Wil je marketingadvies van Lincelot? Of wil je een training bij ons volgen? Dan betaalt de Vlaamse overheid tot 30% van je inschrijvingsgeld.

  • We spreken af welk advies of welke opleiding je wil krijgen.
  • Je ontvangt van ons een officiële overeenkomst.
  • Je bezorgt de ondertekende overeenkomst terug aan Lincelot.

2. Registreer je onderneming bij Vlaio

Registreer eerst je onderneming op www.kmo-portefeuille.be. Je krijgt toegang tot dit platform als je over de juiste gebruikersrechten beschikt na een identificatiecontrole met je elektronische identiteitskaart (e-ID), je federaal token, een beveiligingscode via een app zoals itsme of een beveiligingscode via sms. Na identificatie kun je de gegevens van je onderneming beheren en een steunaanvraag indienen.

3. Vraag je kmo-portefeuille subsidie

Ga ten laatste 14 kalenderdagen na aanvang van de opleiding of de adviesverlening naar www.kmo-portefeuille.be en klik op ‘Nieuwe subsidie aanvragen’. De projectgegevens die je hiervoor nodig hebt vind je terug in onze overeenkomst. De kmo-portefeuille geeft aan hoeveel subsidies je krijgt en hoeveel je zelf dient te betalen. Stort je eigen bijdrage op de kmo-portefeuillerekening volgens de richtlijnen op het scherm.

Meer info: Registratie van je onderneming of aanvraag van je subsidie.

4. Geniet van je advies of opleiding

Dit is het leuke deel! We geven je advies of een opleiding op maat. We organiseren onze sessies altijd 1-op-1 of met een paar collega’s uit je team. Er zijn nooit deelnemers van andere bedrijven aanwezig. Een bewuste keuze! Zo kun je ons zonder schroom al je vragen stellen en zo kunnen we volop meedenken om jou in jouw specifieke situatie te helpen

5. Betaal de factuur

Moet ook gebeuren natuurlijk! Je ontvangt onze factuur daags na de adviesopdracht of de opleiding. Deze factuur dien je in 2 delen te betalen. Dat is niet handig maar wel verplicht. Please don’t shoot the messenger.

Betaal de factuur exclusief BTW via je portaal van de kmo-portefeuille: druk op de knop ‘Betalen’ naast het project.

Betaal de BTW en andere kosten die niet in aanmerking komen voor de kmo-portefeuille rechtstreeks aan Lincelot met de gestructureerde mededeling op de factuur.

That's it!

De stappen hierboven lijken eenvoudig… maar zijn het helaas niet altijd. Als dit je eerste kennismaking met de kmo-portefeuille is of als het even geleden is dan kan je best nog wel wat vragen hebben. Blijf er niet mee zitten en neem even contact met ons op. We helpen je graag verder!