Marketing automation: snellere en efficiëntere marketing

Wil je je marketingacties automatiseren om sneller en efficiënter klanten te overtuigen en zo meer inkomsten te genereren? Wij helpen je graag verder met doelgerichte Marketing Automation.

Marketing automation verwijst naar de software, tactieken en processen waarmee je marketingacties kunt automatiseren voor snellere, efficiëntere en effectievere marketing.

Via marketing automation begeleid je je doelpubliek tijdens hun customer journey. Je trekt potentiële klanten aan en bindt hen aan je bedrijf met nuttige, gepersonaliseerde content, bijvoorbeeld via geautomatiseerde mailings. Zo maak je hen geleidelijk warm voor de oplossingen, producten en diensten van je bedrijf.

Marketing automation stelt je in staat om je doelpubliek te segmenteren en potentiële leads te identificeren voor je salesteam. Zo kunnen zij je klanten overtuigen met een persoonlijk aanbod op maat van hun wensen en behoeften.

Belang van marketing automation

Tijdsbesparend

Bedrijven en marketingdepartementen moeten geregeld repetitieve taken uitvoeren die veel kostbare tijd in beslag nemen: opvolgingsmails en mailings verzenden, berichten plaatsen op social media en andere online acties. Marketing automation bespaart je die tijd.

Kostenefficiënt

Marketing automation maakt die taken ook makkelijker! Op die manier kun je je focussen op die zaken en taken die ertoe doen om je doelen sneller en efficiënter te bereiken. Zo genereer je meer inkomsten voor je bedrijf en krijg je een uitstekend rendement op je investering!

Marketing automation: onze formules

Wil je aan de slag met marketing automation voor je bedrijf? Wij automatiseren je online marketing van bij de basis:

  • We gebruiken jouw doelen en marketingstrategie als basis voor je marketing automation.
  • Wij zorgen ervoor dat je marketing automation een integraal onderdeel uitmaakt van je online marketing strategie.
  • Zo kun je succesvol klanten begeleiden doorheen het aankoopproces, bind je je doelpubliek snel en efficiënt aan je bedrijf en overtuig je hen om klant te worden.

En dat allemaal automatisch!

Je wilt je marketing automation zelf verzorgen maar weet niet goed waar te beginnen? Wij stellen een strategisch marketingplan op met:

  • een volledige analyse van je bedrijf, concurrenten en omgeving,
  • een duidelijke doelstelling van je organisatie en marketing strategie,
  • praktische adviezen voor concrete en meetbare marketingacties,
  • praktische adviezen voor je marketing automation.

Zo kun je op basis van het marketingplan je marketing automation strategie opstellen en je marketing automation uitwerken.

Dit advies is subsidieerbaar via de KMO-portefeuille.

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij nemen binnen de 2 werkdagen contact met je op om je vraag te bespreken.

Lincelot is een gecertificeerde dienstverlener voor de kmo-portefeuille

De opleidingen en het advies van Lincelot zijn subsidieerbaar via de KMO-portefeuille. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf kun je tot 40% van de kost van de opleiding of het advies recupereren. Meer informatie over de KMO-portefeuille en subsidies vind je hier.