Wilt u uw marketing skills verbeteren? Volg een marketing training bij Lincelot!

Marketing Training - Lincelot

Wilt u uw marketing skills verbeteren? Volg een marketing training bij Lincelot!

Bij Lincelot maken we er een erezaak van om onze klanten zo goed mogelijk te begeleiden, of het nu gaat om marketingadvies of webdesign.

De laatste tijd merken we dat veel klanten zelf aan de slag willen met online marketing en met hun website of blog. U ook?

Mooi zo! Dat kunnen we alleen maar aanmoedigen! MAAR: online marketing is een breed domein met veel aspecten die allemaal samenhangen en ook nog eens overlappen. Veel mensen willen hun marketing skills wel verbeteren maar:

 • zien al snel door de bomen het bos niet meer,
 • weten niet echt waar te beginnen,
 • of weten niet hoe ze de theorie die ze lezen/leren moeten toepassen op hun bedrijf.

Zonde!

Daarom hebben wij 7 praktijkgerichte ’trainingen’ ingericht voor drukbezette ondernemers die hun marketing skills efficiënt willen boosten om het succes van hun bedrijf te vergroten.

Tijdens deze korte maar krachtige marketing trainings (3 tot 4 uur per sessie) dompelen we u onder in een specifiek marketingdomein. Onze ‘Lincelot Academy’ trainingen zijn:

 • persoonlijk: wij verzorgen onze marketing workshops face-to-face bij ons of bij u op kantoor
 • op maat: wij stemmen onze marketing workshops af op uw niveau, zakelijke doelen en wensen
 • resultaatgericht: wij geven u praktische informatie en richtlijnen waarmee u meteen zelf aan de slag kunt
 • kwalitatief: wij hebben veel ervaring binnen ons vakgebied waardoor u een kwalitatieve en praktijkgerichte opleiding geniet
 • subsidieerbaar: afhankelijk van de grootte van uw bedrijf kunt u tot 40% van de kost van de opleiding recupereren via de KMO-portefeuille

Kortom: we geven u bondig maar helder de belangrijkste inzichten over online marketing mét tips, tools en tricks om deze ook meteen toe te passen binnen uw organisatie of bedrijf. Bovendien ontvangt u na voltooiing ook een erkend certificaat!

Lincelot Academy: 7 marketing trainings op maat

Momenteel verzorgen we bij Lincelot Academy 7 trainingen. Hieronder vindt u een kort overzicht van deze marketing trainings:

Google AdWords training

Deze training is een korte en krachtige opleiding voor ondernemers, organisaties en bedrijven die via Google willen adverteren om zo snel en doelgericht de zichtbaarheid, de verkoop en het succes van hun website en bedrijf te vergroten.

Na deze training kunt u zelf uw SEA-campagnes met Google Adwords inrichten, analyseren en optimaliseren op basis van uw bedrijfsdoelen.

SEO training

Deze marketing training is een praktische opleiding voor ondernemers die de vindbaarheid en zichtbaarheid van hun website blijvend willen verbeteren om zo meer en vooral ook de juiste bezoekers en klanten aan te trekken en verkoop te genereren.

Na deze training kent u de basis van zoekmachineoptimalisatie (SEO) en kunt u de vindbaarheid en zichtbaarheid van uw eigen website blijvend verbeteren met meer bezoekers en klanten tot gevolg.

LinkedIn training

Deze training is een korte en krachtige opleiding voor ondernemers, organisaties en bedrijven die LinkedIn willen gebruiken om:

 • zich als expert in hun vakgebied te profileren
 • hun netwerk te vergroten en duurzame relaties uit te bouwen
 • nuttige en relevante info over hun bedrijf of vakgebied te delen
 • brand awareness en zichtbaarheid te creëren
 • nieuwe klanten, B2B partners en werknemers aan te trekken

Na deze training kent u de bouwstenen van een goede LinkedIn-strategie en weet u precies hoe u LinkedIn kunt gebruiken om nieuwe bezoekers en klanten aan te trekken en uw bedrijfsdoelen te ondersteunen.

Facebook training

Deze marketing training is een korte en krachtige opleiding voor ondernemers, organisaties en bedrijven die Facebook willen gebruiken om:

 • nuttige en relevante info te delen over hun bedrijf of vakgebied
 • brand awareness en zichtbaarheid te creëren
 • nieuwe volgers en klanten aan te trekken
 • duurzame klantrelaties uit te bouwen
 • producten en diensten te promoten, al dan niet via advertenties

Na deze training kent u de bouwstenen van een goede Facebook-strategie en weet u precies hoe u Facebook kunt gebruiken om nieuwe bezoekers en klanten aan te trekken en uw bedrijfsdoelen te ondersteunen.

Instagram training

De Instagram Training van Lincelot is een korte en krachtige opleiding voor ondernemers en bedrijven die Instagram willen gebruiken om

 • nieuwe klanten te bereiken en te engageren
 • zichtbaarheid, naamsbekendheid en interesse te creëeren voor hun bedrijf en producten
 • producten en diensten op een visuele manier in de kijker te zetten
 • het verhaal achter hun bedrijf of merk te vertellen en een blik achter de schermen te tonen
 • meer verkeer naar hun website te leiden en conversies te genereren

Na deze training kent u de basis van een goede Instagram marketing-strategie en weet u hoe u Instagram kunt gebruiken om nieuwe klanten aan te trekken en uw bedrijfsdoelen te ondersteunen.

Copywriting training

Deze training is een korte en krachtige opleiding voor iedereen die beter en efficiënter wilt leren schrijven. Vergeet writer’s block. Vanaf nu schrijft u enkel nog sterke web- en bedrijfsteksten!

We bepalen eerst uw doelen en uw doelpubliek en leren u vervolgens vlotte teksten schrijven die op het juiste moment de juiste klanten aantrekken.

Google Analytics training

Deze marketing training is een korte en krachtige opleiding voor ondernemers, organisaties en bedrijven die inzicht willen verkrijgen in de resultaten van hun website en online marketingacties om doelgericht na te gaan of hun tijd, geld en inspanningen renderen en hoe ze de ROI van hun inspanningen kunnen optimaliseren.

Na deze training kunt u Google Analytics gebruiken om de resultaten van uw website en uw marketingacties te analyseren en om te zetten in concrete acties om uw bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen.

Vragen of interesse?

Heeft u vragen over onze marketing trainings? Of wilt u een marketing training bij Lincelot boeken? Neem vrijblijvend contact met ons op via 03 – 455 80 77 of info@lincelot.com. Wij helpen u graag verder!

Laurens Mertens
laurens.mertens@lincelot.com

Hallo daar! Ik ben Laurens, Copywriter en Content Marketeer bij Lincelot. Mijn specialiteit? Boeiende wervende content voor mens en zoekmachine. Wil je graag beter scoren in Google? Of wil je meer klanten via je website? Aarzel niet en contacteer me vandaag nog via info@lincelot.com of +32 3 455 80 77. Tot snel!

2 Reactie's

Geef een reactie