Lincelot - Blog - Marketing voor kmo’s: waar moet je in 2022 in investeren?

Data & automatisaties

Wanneer het echt vooruit moet gaan

Data & Automaties

Wanneer het echt vooruit moet gaan

Optimaliseren en automatiseren

Heb je een duidelijke strategie, staan je website en socials op punt, heb je experimenten lopen om meer leads en conversies te behalen? Dan is het tijd voor de volgende stap: optimaliseren en automatiseren zodat je met dezelfde mensen (en vaak ook middelen) meer klanten kunt bereiken. Dit is het punt waar kennis, ervaring en slimme tools bij elkaar komen, en waar waanzinnige resultaten gerealiseerd kunnen worden. We ab-so-lu-te-ly love it!

Lincelot - Blog - Marketing voor kmo’s: waar moet je in 2022 in investeren?

Hoe kunnen we je helpen?

Meer inzicht en klanten in minder tijd? Consider it done!

Hoe kunnen we je helpen?

Meer inzicht en klanten in minder tijd? Consider it done!

Wat heb je precies nodig?

Eerst inzicht, dan optimalisatie, dan automatisatie.

Dashboards

Veel bedrijven investeren in marketing zonder de resultaten van hun investeringen te meten. Veel bedrijven analyseren ook nauwelijks welke acties goed en minder goed werken. Doodzonde! Pas wanneer je de resultaten van je marketing consequent meet en inzichtelijk maakt (marketing dashboards zijn daarbij een goede hulp), kun je weten of en hoe sterk je marketing rendeert. Nu wil het toeval (of niet) dat wij data marketeers in dienst hebben met een fetish voor cijfers en goede resultaten. Zullen we ze met jou aan tafel brengen?

Marketingautomatisatie

Stel, je hebt je marketing op orde maar je wil nóg sneller gaan. Neem je dan extra mensen aan, ga je dan grotere budgetten besteden? Mogelijk. Maar misschien kunnen we je sales- en marketingfunnels eerst nog automatiseren zodat je met dezelfde mensen en hetzelfde budget betere resultaten kunt behalen. We gebruiken slimme tools en processen om je content creatie, content distributie, inbound marketing en de optimalisatie van je website en je online advertenties te automatiseren.

Digitale tools

Artificial Intelligence (AI) is all around us, and it’s here to stay. Absoluut! Het schrijven van teksten, het monteren, ondertitelen én optimaliseren van video’s, het besteden van advertentiebudgetten en het optimaliseren van advertentiecampagnes… als je de kennis én de tools (met AI en machine learning) combineert dan kun je fantastische resultaten halen. Alleen moet je even weten hoe. Meer weten? Klik dan even hieronder.

Lincelot - Blog- Eline en Lincelot - 1 jaar gelukkig samen - Eline aan het werk

Na een analyse van onze processen stelde Lincelot enkele tools voor die we stelselmatig hebben geïmplementeerd en resulteerden in minder manueel werk en minder fouten.

Blije klanten

Voor minder doen we het niet!

Even kennismaken?

Heb je vragen over je website of de marketing van je bedrijf?
Stel hieronder je vraag. We nemen snel contact met je op!