Website en socials

Let’s show some attitude!

Website en socials

Let's show some attitude!

Wie wil jij zijn?

Wie ben je, wat en wie wil je bereiken? Hoe beter je dit weet, hoe sterker we je website en sociale media kunnen inrichten om aan te sluiten bij je doelgroep. Wij ontwikkelen al meer dan 10 jaar websites in de meest uiteenlopende maten en gewichten. Soms eenvoudig, soms complex en altijd anders zodat je website volledig bij je past.

Hoe kunnen we je helpen?

Je website, blog en sociale media vormen de kern van je online marketing.

Waar ben je naar op zoek?

Een betere website, goede content, aantrekkelijke socials of meer?

Je website: de kern van alles

Je website is het enige stukje internet dat écht van jou is. Geen Mark -Facebook- Zuckerberg of Jeff -LinkedIn- Weiner om rekening mee te houden. Gewoon jouw ding. Daarom is je website ook zo belangrijk. Elke investering in je website is een investering in je toekomst. Want hoe beter je website aansluit bij je doelgroep, hoe meer leads je zult aantrekken en hoe meer klanten en ambassadeurs je er zal ontwikkelen. Een goede website brengt je waar je wil. Een slechte website… zul je bij ons niet vinden.

Je blog: de brandstof

Een blog, is dat niet iets voor hobbywebsites? Yeah right. Vroeger misschien, maar intussen al lang niet meer. Hoe vaker je goede teksten, video’s, podcasts en andere content op de blog van je website publiceert, en hoe beter je deze content promoot (via sociale media, nieuwsbrieven, advertenties…), hoe meer bezoekers naar je website zullen komen en hoe meer klanten je kunt ontwikkelen. Een levendige en populaire blog is cruciaal om nieuwe klanten te bereiken en hoger te scoren in de zoekresultaten van Google. En zeg nu zelf, dat wil jij toch ook?

Videomarketing

Als een foto meer zegt dan 1000 woorden, wat zegt een video dan? Juist! Er is geen ander medium waardoor je een sterkere connectie met je doelgroep kunt maken. Je doelgroep ziet je, hoort je, ervaart je – nog voor ze klant van je worden. Zo sterk!

Goede video’s zijn creatief, informerend, inspirerend en vooral ook persoonlijk en ze trekken al-tijd de aandacht op je website en sociale media. Wij maken video’s voor recruitment, employer branding en om kandidaten en klanten te overtuigen. 

Sociale media marketing

De dagen dat je zoveel mogelijk volgers op sociale media moest krijgen liggen achter ons, maar de dagen dat je op sociale media een connectie met je doelgroep creëert, hun vragen beantwoordt, sollicitaties ontvangt, producten en diensten verkoopt, mond-tot-mond reclame stimuleert en mensen naar je website haalt zijn hier. Sociale media, you love ‘em or you hate ‘em, maar ze blijven een belangrijke peiler van je online marketing.

Een nieuwe website laten ontwikkelen is 1 ding... maar je online aanwezigheid optimaliseren gaat verder dan dat. Uiteindelijk heeft Lincelot voor ons een nieuwe website gemaakt, ons geholpen met onze blog én met onze sociale media. Binnenkort bestellen we onze eerste video, omdat we zien dat dat werkt. Fijn om dat allemaal bij 1 partner te kunnen onderbrengen.

Some happy clients

Even kennismaken?

Heb je vragen over je website of de marketing van je bedrijf?
Stel hieronder je vraag. We nemen snel contact met je op!