Projecten

Een snelle en elegante website voor Ceder 

Nieuwe website voor Ceder door Lincelot Edegem

Een nieuwe website als kers op de taart

Ceder is een financiële gids voor vermogens- en pensioenopbouw met een doorgedreven expertise in investeringsvastgoed in België en Spanje. De specialisten van Ceder optimaliseren de financiële ruimte van hun klanten op de korte termijn, en de financiële onafhankelijkheid van hun klanten op de lange termijn. Na de fusie van Anadyr (vermogensplanning) en Ceder Invest (vastgoedexpert), wilde het Ceder team een nieuwe,  gebruiksvriendelijke website waar het volledige dienstenaanbod tot zijn recht komt.

De vraag van Ceder

Een uniforme, stijlvolle ervaring

Samensmelting van bedrijven
Ceder is ontstaan uit de fusie van fiscale architect Anadyr en vastgoedspecialist Ceder Invest. De dienstverlening van beide bedrijven vulde elkaar perfect aan, en diende samengebracht te worden op een nieuwe, overzichtelijke website.
Kenniscentrum en vastgoedprojecten
De nieuwe website is bedoeld om ondernemers en andere klanten te informeren over de mogelijkheden voor vermogensplanning, advies te verstrekken, en investeringsmogelijkheden in vastgoed in België en Spanje te presenteren.
Overzicht en gebruiksvriendelijkheid
Het team van Ceder werkt volgens het PIL-principe: Plan, Investeer en Leef. Een sterke financiële planning op maat van de klant zorgt ervoor dat klanten nu slim kunnen investeren om nu én later royaal te leven. Het PIL-principe werd duidelijk in de structuur en inhoud van de website verwerkt.
Ceder website door Lincelot

Het Lincelot recept

Een snelle, stijlvolle website

Een stijlvolle huisstijl

Voor we de website ontwikkelden, creëerden we eerst een nieuwe huisstijl. We combineerden het betrouwbare donkerblauw van Ceder Invest met de luxe gouden accenten van Anadyr, en we kozen voor een elegante combinatie van schreef- en schreefloze lettertypes, zoals die vaak worden gebruikt in financiële documenten.

Duidelijke teksten

We hebben de teksten van Anadyr en Ceder Invest geoptimaliseerd en samengevoegd tot nieuwe teksten die aansluiten bij de belevingswereld van de ideale klanten. Daarnaast zorgen deze teksten voor een gunstige beoordeling door online zoekmachines zoals Google.

Speed by design

 

Snelheid is een cruciale factor om hoog te scoren in de online zoekresultaten van Google en Bing. Daarom optimaliseerden we de website tijdens de ontwikkeling voor snelheid. We gebruikten zo min mogelijk code en plugins om de nieuwe website beheersbaar en snel te houden.

Vlotte samenwerking

We kregen veel vertrouwen van het Ceder-team, zowel op het gebied van teksten, design als technische uitvoering. Dankzij de snelle en grondige feedback van het Ceder-team zijn we erin geslaagd om deze website in minder dan drie maanden op te leveren.

Like what you see?  

Wil jij ook graag een nieuwe website op maat van jouw bedrijf? We denken graag met je mee!

Ontdek ook

Andere projecten