Onlangs versterkten Copywriter Boris en Creative Designer Izzy Team Lincelot, twee ambitieuze heren die zich volop willen smijten voor Lincelot en zijn klanten.

Vandaag maken we kennis met ‘power lady’ Shana Heldoorn, de nieuwe Growth Manager bij Lincelot. Zij zal de komende maanden knallen om Lincelot verder te helpen groeien.

Benieuwd naar deze straffe dame? Lees dan snel verder!

Welkom bij Lincelot Shana! Kun je kort iets over jezelf vertellen?

Shana: Graag! Ik ben Shana Heldoorn, 32 jaar, en ik woon samen met mijn man en mijn dochtertje Elise in Rumst.

Heldoorn. Da’s een naam die je niet vaak hoort?

Shana: Klopt. Ik heb eigenlijk Nederlandse roots. Mijn overgrootvader was een schipper uit Scheveningen. Hij zat altijd op zee en had eigenlijk geen tijd voor zijn gezin.

Toen mijn overgrootmoeder vroegtijdig kwam te sterven, is mijn grootvader geadopteerd door een Belgisch gezin. Zo is de naam in België terechtgekomen.

Het verbaast me niet echt dat je de naam hier nog niet hebt gehoord. Ik ben namelijk 1 van de 3 Heldoorns in België. (lacht)

Fascinerend verhaal! Wat doe je zoal in je vrije tijd

Shana: Ik en mijn man zijn gepassioneerd door alles wat met het culinaire en het Bourgondische te maken heeft.

We koken graag zelf, kunnen enorm genieten van een goed restaurant en we maken ook steeds een jaarlijkse trip naar de Champagnestreek.

Champagne – de drank, de streek en de cultuur – is voor ons een echte passie geworden. (glimlacht)

Champagne? Dat lijkt ons inderdaad een tophobby! Welk champagnehuis kan je zoal aanbevelen?

Shana: Wij zijn zelf enorme fans van champagnehuis Henri Maillart. Héél lekker! (lacht) Het is het oudste champagnehuis van de 5 huizen die we geregeld bezoeken.

We zijn altijd van harte welkom bij mevrouw Maillart. In haar woonkamer genieten we op krakende stoelen van haar heerlijke dranken. (lacht)

Mevrouw Maillart zelf is al even de pensioenleeftijd gepasseerd. Ze zegt al jaren dat ze haar bedrijf zal overgeven aan haar zoon, maar tot nu toe heeft ze het nog steeds niet kunnen loslaten. Een passie voor het vak, hè. (glimlacht)

Kun je iets meer vertellen over je professionele achtergrond? 

Shana: Ik heb Psychologie en Medisch Assistente gestudeerd, maar daarna ben ik terechtgekomen in de financiële en marketingwereld via Graydon.

Daarna heb ik steeds salesfuncties uitgeoefend. Zo had ik 4 jaar een salesfunctie in de IT-sector. Daarna was ik als projectmanager verantwoordelijk voor datamining en -strategie bij Bisnode. 

Hoe is je interesse in sales en marketing ontstaan?

Shana: Mijn interesse in marketing is gegroeid door mijn ervaring bij Graydon. Ik vond het heel boeiend om te zien wat je met marketing kunt bereiken en wat je met bepaalde marketingstrategieën kunt realiseren in functie van een bedrijf.

Mijn passie voor sales ontstond vanuit mijn sterke behoefte om mensen te helpen. Want dat is de essentie van sales voor mij: mensen verder helpen. Zowel de klant als de werkgever worden daar beter van.

Wat was je eerste indruk van Lincelot? Waarom wilde je graag bij Lincelot komen werken?

Shana: Ik heb hiervoor voor heel grote bedrijven gewerkt, en daar is toch wel wat minder ruimte voor een ‘personal touch’, terwijl de mens voor mij net centraal moet staan in alles wat ik doe. Zoals ik al zei: voor mij is verkopen mensen helpen.

Bij Lincelot kom je terecht in een familie. Iedereen is enthousiast en blij dat ze hier mogen werken. Er is een duidelijke ‘rode draad’, een leuke groepssamenhang.

Bovendien heeft Lincelot dezelfde waarden en principes als ik: de klant staat centraal en wordt zo goed mogelijk – en op een heel persoonlijke manier – geholpen. Het is altijd een win-winsituatie waar iedereen beter van wordt.

Verder kun je hier ook echt jezelf zijn. Er hangt een fijne, open sfeer. Ik voel me echt welkom. Dat was mijn eerste indruk van Lincelot en daarom wou ik hier graag komen werken. Tot nu toe werd die indruk ook nog steeds bevestigd. (lacht)

Gelukkig maar! Je eerste werkdag is alweer twee weken geleden. Hoe heb je die ervaren?

Shana: Super! Zeker in vergelijking met vorige ervaringen. Als je op een nieuwe job begint, dan word je vaak aan je lot overgelaten. Dat was bij Lincelot niet zo, integendeel.

Zaakvoerder Christophe heeft écht tijd vrijgemaakt om het volledige verhaal van Lincelot te vertellen en onze samenwerking zoals hij ze ziet uitgebreid te schetsen.

‘s Middags was er ook een gezellige verwelkomingslunch met broodjes en een glaasje bubbels voor alle collega’s. Dat zorgt er echt wel voor dat je je meteen welkom voelt. ’s Avonds vond er meteen ook een leuke teambuilding plaats: citygolfen in Mechelen! Een uitdaging op hakken, maar wel heel fijn. (lacht)

Je bent nu officieel ‘Growth Manager’ bij Lincelot. Dat is een redelijk exotische term?

Shana: Klopt. Termen zoals ‘Sales Manager’ of ‘Business Development Manager’ dekten de lading niet echt.

Christophe heeft me ingeschakeld om ervoor te zorgen dat de business blijft groeien. Want als de business groeit dan kunnen we steeds meer klanten helpen groeien. Samen groeien, daar draait het dus om. Een grote verantwoordelijkheid!

Wat kunnen we de komende maanden van jou verwachten?

Shana: Wel, ik ben in feite een sterk extra stel schouders onder de groei van Lincelot en een nieuw gezicht en aanspreekpunt naar de buitenwereld toe.

Ik zal de komende maanden de groeistrategie van Lincelot mee helpen uitdiepen en nieuwe markten helpen ontginnen, bijvoorbeeld via netwerkevents.

Top! Nogmaals van harte welkom in het team, Shana, en heel veel succes!

Wil jij ook bij ons aan de slag?

Wil jij ook bij ons aan de slag? Neem dan zeker een kijkje op onze vacaturepagina. We zijn altijd op zoek naar talentvolle collega’s en we maken graag tijd voor een goed gesprek!

Bekijk onze vacatures