SEO-audit


Wil je de positie van je website in Google verbeteren en meer bezoekers naar je website halen? Dan is een goede zoekmachine-optimalisatie (SEO) van je website cruciaal. Vanaf € 980.

Een goed geoptimaliseerde website zorgt ervoor dat je op het juiste moment door de juiste klanten gevonden wordt, wanneer zij op zoek zijn naar je oplossingen, producten of diensten.

Wil je snel betere resultaten met je website? Boek een SEO-audit bij Lincelot. Onze specialisten scannen je website op fouten en geven praktisch en begrijpelijk advies waarmee je meteen aan de slag kunt.

Scoort je website niet goed in Google? Dan staat de SEO van je website wellicht nog niet op punt. Tijdens een SEO-audit scannen onze SEO experts je website op meer dan 50 cruciale aandachtspunten en geven we praktische tips om beter te scoren!

SEO-audit: werkwijze in 3 stappen

1. Wij voeren een uitgebreide online scan van je website uit op basis van meer dan 50 cruciale aandachtspunten.

2. Wij stellen een adviesrapport op met praktische aanbevelingen om je website te optimaliseren.

3. Wij bespreken samen met jou hoe je onze aanbevelingen meteen kunt toepassen op je website.

Praktische informatie

  • Duur: de totale doorlooptijd bedraagt 3 weken. In de eerste week voeren we de SEO-audit uit, in de tweede week bezorgen we je het adviesrapport en in de derde week bespreken we de SEO-audit en het adviesrapport.
  • Planning: planning op basis van je agenda.
  • Resultaat: een SEO-adviesrapport met duidelijke implementatiestappen om de positie van je website in online zoekresultaten te verbeteren.
  • Prijs: vanaf € 1400 excl. BTW, afhankelijk van de grootte en complexiteit van je website en/of webshop (vanaf € 980 excl. BTW via de KMO-portefeuille).
  • Locatie: de bespreking van het adviesrapport vindt plaats bij ons op kantoor of bij jou op kantoor in België of Nederland.

De adviessessies van Lincelot zijn subsidieerbaar via de KMO-portefeuille. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf kun je tot 30% van de investeringen recupereren. Klik hier voor meer informatie over de KMO-portefeuille en de subsidies die je kunt krijgen.