Social media scan


Sociale media zijn een ideale manier om het bereik, de zichtbaarheid en naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Wil jij meer online succes? Stel je marketing dan op punt met een social media scan uitgevoerd door de experts van Lincelot! Vanaf € 800.

Als bedrijf moet je daar gaan waar je klanten zijn. Met miljoenen gebruikers wereldwijd zijn sociale media dan ook dé plek om klanten aan te trekken en te binden aan je bedrijf. Maar meer bereik, likes, reacties en volgers krijgen? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan!

Wil je snel meer succes op social? Boek dan een social media scan bij Lincelot. Onze experts scannen je sociale kanalen – Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en/of Twitter – op fouten en verbeterpunten en geven praktische tips waar je meteen mee aan de slag kunt.

Er zijn tal van redenen waarom je bedrijf niet goed scoort op social: geen duidelijke doelen, een onvolledige of onprofessionele bedrijfspagina, povere updates en interactie, geen hashtags… Dankzij een social media scan weet je precies wat er beter kan! #succes

Social media scan: werkwijze in 3 stappen

1. Social media scan

Wij voeren een uitgebreide scan van je sociale kanalen uit op basis van verschillende cruciale aandachtspunten.

2. Adviesrapport

Wij stellen een adviesrapport op met praktische aanbevelingen om je sociale kanalen te optimaliseren.

3. Adviesgesprek

Wij bespreken samen met jou hoe je onze aanbevelingen meteen kunt toepassen op je sociale netwerken.

Praktisch

  • Duur: de totale doorlooptijd bedraagt 3 weken. In de eerste week voeren we de social media scan uit, in de tweede week bezorgen we je het adviesrapport en in de derde week bespreken we de social media scan en het adviesrapport.
  • Planning: planning op basis van je agenda.
  • Resultaat: een adviesrapport met duidelijke implementatiestappen om het succes van je bedrijf op social media te verbeteren.
  • Prijs: vanaf € 800 excl. BTW, afhankelijk van de grootte en complexiteit van je sociale kanalen (vanaf € 560 excl. BTW via de KMO-portefeuille). Vul het formulier hieronder in voor een vrijblijvende offerte.
  • Locatie: de bespreking van het adviesrapport vindt plaats via een online (video)call, bij ons op kantoor of bij jou op kantoor in België of Nederland.

De adviessessies van Lincelot zijn subsidieerbaar via de KMO-portefeuille. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf kun je tot 30% van de investeringen recupereren. Klik hier voor meer informatie over de KMO-portefeuille en de subsidies die je kunt krijgen.