Nieuwe Marketing Project Manager @ Lincelot

Inhoudsopgave
Heb je vragen over je marketing of website?

Dames en heren, we hebben groot nieuws. We hebben weer een nieuwe fantastische collega bij Lincelot! Een super-de-luxe marketing project manager om precies te zijn.

We zochten iemand die stressbestendig en nauwkeurig is. Iemand die houdt van marketing, planning en administratie. En we hebben haar gevonden!

Trots stellen we jullie voor aan Freya De Berti, onze nieuwe Marketing Project Manager. Zij heeft er zin in en wij ook! Hoog tijd dus voor een leuk interview. Here we go!

Freya, van harte welkom bij Lincelot. Kun je kort iets over jezelf vertellen?

Freya: Dankjewel! Ik ben Freya De Berti, 28 jaar en afkomstig uit Heist-op-den-Berg. Daar huur ik nu ook een appartementje, samen met mijn man.

Gezellig! En wie of wat doet je hart zoal sneller slaan? (naast je man dan)

Freya: (lacht) Mijn passie is lezen. Dat kan een interessant boek over Marketing zijn, of de New Yorker, of het allernieuwste ‘Fantasy’ boek. Een brede smaak dus.

Daarnaast ben ik ook veel bezig met een gezonde levensstijl. Mijn man is mede-eigenaar van een fitnesscentrum. Daar maak ik dan ook regelmatig gebruik van. Ik probeer ook zo gezond mogelijk te koken. Mijn motto? Een gezonde geest in een gezond lichaam!

Dat kunnen we alleen maar aanmoedigen! Wat doe je verder nog zoal in je vrije tijd?

Freya: In mijn vrije tijd probeer ik vooral tot rust te komen. Door me gezellig met een boek, een tas thee en een kat naast me in de zetel te zetten bijvoorbeeld, maar ook door op stap te gaan met mijn man of met wat vriendinnen.

Mijn man is ook hobbykok, dus hij kookt regelmatig wat specialer. We gaan samen ook al eens graag goed uit eten.

Groot gelijk! Wij houden ook wel van een fijn diner. Just saying. Kun je iets meer vertellen over je professionele achtergrond? Wat heb je gestudeerd bijvoorbeeld?

Freya: Ongeveer 10 jaar geleden heb ik ervoor gekozen om Psychologie te studeren aan de KU Leuven. Dat leek mij een interessante en veelzijdige opleiding.

Tijdens mijn master heb ik me gespecialiseerd in Arbeids- en Organisatiepsychologie omdat dat me zeer interessant leek. Het leek me boeiend om de werkomgeving vanuit een psychologisch standpunt te benaderen.

En wanneer ben je je voor marketing gaan interesseren?

Freya: Mijn passie voor marketing en consumentengedrag heb ik eigenlijk ook ontdekt tijdens die specialisatie.

In mijn laatste jaar heb ik dan ook meteen voor een stageplaats gekozen waarbinnen ik die interesses verder kon uitwerken: Vlerick Business School. Dat was een super stageplaats: ik kon er veel bijleren en werkte in een gemotiveerd en tof team.

Klinkt interessant! En wat heb je na je stage gedaan?

Freya: Wel, ik had het geluk dat er een nieuwe functie vrijkwam bij Vlerick. Zo kon ik aan de slag als Research Associate binnen het Marketing team. Daar heb ik een kleine 4 jaar graag gewerkt. Daarna voelde ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.

Hoe ben je uiteindelijk bij Lincelot terechtgekomen?

Freya: Via een vacature op Facebook. Die sprak me meteen aan door de leuke sfeer en interessante functie.

Wat was je eerste indruk van Lincelot?

Freya: Super! Een toffe kleine organisatie met gemotiveerde vriendelijke mensen. Ik voelde meteen een klik.

Hoe heb je het sollicitatieproces ervaren?

Freya: Ik vond het sollicitatieproces heel functioneel, eigenlijk. Niet de typische standaard vragenlijsten en opdrachten, maar echt opdrachten die ik zo zou kunnen krijgen op een typische werkdag.

Dat sprak me sterk aan omdat alle verwachtingen op die manier meteen duidelijk waren, zowel van mijn kant als van Lincelots kant.

En toen was het zover: je eerste werkdag! Hoe heb je die ervaren?

Freya: Mijn eerste werkdag was meteen geslaagd! Ik werd goed ontvangen door mijn nieuwe collega’s. Samen zetten we een lekker koffietje om de dag te beginnen. Mijn eerste team building! (lacht)

Daarna kon ik me verdiepen in enkele nieuwe projecten. Het was meteen duidelijk dat er hier bij Lincelot hard wordt gewerkt, maar dat er ook veel wordt gelachen.

Leuk om te horen! Dat is zeker zo. Wat verwacht je verder nog bij Lincelot?

Freya: Ik verwacht te worden uitgedaagd. De functie sluit sterk aan bij mijn sterke punten, maar is nog vrij nieuw voor me. Het zal dus zeker een interessante leerervaring worden.

En wat wil je bij Lincelot bereiken?

Freya: Meegroeien met de organisatie en de functie. Ik kijk ernaar uit om te ontdekken wat er allemaal mogelijk is en waar ik naartoe kan groeien binnen deze functie.

Wanneer zal je eerste jaar bij Lincelot geslaagd zijn?

Freya: Als mijn bijdrage ervoor zorgt dat het team vlotter kan werken en we de klanten nog beter en breder kunnen bedienen.

Klinkt goed! Daar gaan we voor. Is er tot slot nog een wijsheid die je met onze lezers wil delen?

Freya: Zeker: een positieve ingesteldheid is alles wat je nodig hebt om de dag goed te beginnen!

Dat nemen we zeker mee Freya (naast een gezonde dosis koffie, natuurlijk). Bedankt voor het fijne interview!

Wil jij ook bij ons aan de slag?

Wil jij ook bij ons aan de slag? Neem dan zeker een kijkje op onze vacaturepagina of contacteer ons voor meer informatie. We zijn altijd op zoek naar talentvolle collega’s en we maken graag tijd voor een goed gesprek!

Deze publicatie werd geschreven door:

Picture of Laurens Mertens
Laurens Mertens
Laurens Mertens is Senior Content Marketeer bij Lincelot. Na een eerste 'tour of duty' tussen 2015 en 2020 en een 'we were on a break' van 3 jaar, is hij nu aan zijn tweede termijn bij Lincelot bezig. Laurens is copywriter pur sang, SEO-specialist de luxe en (marketing) geek by nature. Fun fact: Laurens typt zo snel dat hij een USB-ventilator nodig heeft om zijn vingers af te koelen.
Picture of Laurens Mertens
Laurens Mertens
Laurens Mertens is Senior Content Marketeer bij Lincelot. Na een eerste 'tour of duty' tussen 2015 en 2020 en een 'we were on a break' van 3 jaar, is hij nu aan zijn tweede termijn bij Lincelot bezig. Laurens is copywriter pur sang, SEO-specialist de luxe en (marketing) geek by nature. Fun fact: Laurens typt zo snel dat hij een USB-ventilator nodig heeft om zijn vingers af te koelen.

Hallo!

Heb je vragen over dit artikel, of wil je advies of hulp met je marketing of website?

Lincelot - Team - Sam Geentjens - Junior Webdesigner

Hallo!

Heb je vragen over dit artikel, of wil je advies of hulp met je marketing of website?

Laurens Mertens - Senior Content Marketeer Lincelot

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Privacy(Vereist)