Onze diensten

Stand out from the crowd!

Wil je meer en betere sollicitanten? Vertel dan een uniek verhaal waar je ideale kandidaten zich in herkennen! Wij hebben veel ervaring met recruitment marketing, employer branding, en de productie van originele vacatureteksten en vacaturevideo’s voor meer en betere kandidaten.

Wil je advies of praktische hulp?

We helpen je graag!

Strategie
Wie zijn je ideale doelgroepen? Hoe en waar kun je ze bereiken en activeren? We bepalen doelgerichte actiepunten en prioriteiten.
Marketingadvies
Content marketing
We produceren sterke teksten, lead magnets, fotoreportages en videoshoots om je online bereik en rendement te versterken.
Content marketing
Website & webshop
We optimaliseren de teksten, foto's, video, structuur en vormgeving van je website zodat je meer klanten en sollicitanten aantrekt.
Webdesign
Sociale media
We plaatsen creatieve video's, foto's en teksten op je sociale media om je bereik te vergroten en meer volgers aan te trekken en te binden.
Sociale media
Advertenties
We verzorgen online ads op Google, Microsoft (Bing) en je sociale media om je bereik, zichtbaarheid en naamsbekendheid snel te vergroten.
Online advertenties
Optimalisatie
We meten de resultaten van je content marketing, sociale media en advertenties, en blijven optimaliseren voor optimaal rendement.

Werknemers zijn de drijvende kracht achter een organisatie. Het vinden van werknemers die passen in je team is daarom cruciaal voor elk bedrijf.

Freya De Berti

Operations Manager

Hoe kunnen we je helpen?

Marketingadvies

Een huis bouw je niet zonder plan. Een bedrijf ook niet. Wij geven je strategisch marketingadvies, een duidelijk stappenplan en doelgerichte prioriteiten om het rendement van je marketing te optimaliseren.

Marketingscan
Niet tevreden over je marketing? We scannen je marketing, website, webshop, socials en ads en geven advies voor meer rendement.
Kies een marketingscan
Marketingplan
We werken intensief met je samen en ontwikkelen een marketingplan met concrete acties en prioriteiten om je doelen te behalen.
Ontwikkel je marketingplan
Publicatiekalender
We maken een sterke publicatiekalender waarmee je 6 maanden lang zichtbaarheid, klanten en/of sollicitanten genereert.
Ontvang je publicatiekalender

Wij werken voor sterke merken