Marketingadvies

We love it when a plan comes together!

Een huis bouw je niet zonder plan. Een bedrijf ook niet. Wij geven je strategisch marketingadvies, een duidelijk stappenplan en doelgerichte prioriteiten om het rendement van je marketing en bedrijf te optimaliseren.

Hoe kunnen we je helpen?

Scan, plan of kalender?

Marketingscan
Niet tevreden over je marketing? We scannen je marketing, website, webshop, socials en ads en geven advies voor meer rendement.
Kies je marketingscan
Marketingplan
We werken intensief met je samen en ontwikkelen een marketingplan met concrete acties en prioriteiten om je doelen te behalen.
Maak een marketingplan
Publicatiekalender
We maken een sterke publicatiekalender waarmee je 6 maanden lang zichtbaarheid, klanten en/of sollicitanten genereert.
Ontvang je kalender

Wat kun je van ons verwachten?

Inzichten en acties

We analyseren de pijnpunten in je marketing en geven je advies en tools om het rendement van je website, marketing, ads en sociale media te optimaliseren.

Advies en focus
Wij brengen focus in je marketing. We bespreken je uitdagingen en doelen en geven je een stappenplan om snel resultaten te boeken.
Eerlijk en to the point
Wij zijn eerlijk en to the point. Altijd doelgericht, confronterend als het moet. Wij verwachten van jou een open mind, discipline en zin om aan de slag te gaan.
Ieder zijn specialiteit
Je website, marketing, ads en sociale media worden door verschillende experts bij Lincelot geanalyseerd. Slim advies voor optimaal rendement!

Wij werken voor sterke merken