Advertenties

Google ads, social ads en meer

Advertenties op sociale media zijn ideaal om je zichtbaarheid en naamsbekendheid bij je doelgroepen te vergroten. Google Ads en Microsoft Advertising zijn ideaal om op korte termijn meer klanten aan te trekken die actief naar jouw producten of diensten op zoek zijn. We helpen je graag!

Ads Queen Sophia staat voor je klaar.

Advertenties bij Lincelot

Google Ads
Vertel ons je doelen en wij vertellen je waar en hoe je best adverteert. We richten je ads in en optimaliseren ze continu voor optimaal rendement.
Microsoft Advertising
Bing wordt steeds populairder als zoekmachine. Daarom wordt Microsoft Advertising nu ook interessanter voor online ads.
LinkedIn ads
Wil je je zichtbaarheid vergroten, je expertise delen en B2B leads genereren? De targeting opties van LinkedIn zijn fenomenaal!
Facebook ads
Met Facebook Ads kunnen we je naamsbekendheid vergroten bij grotere doelgroepen, en doelgericht B2C leads genereren.
Instagram ads
Instagram is populair bij love brands. Maar wist je dat Instagram Ads je ook veel nieuwe bezoekers en klanten kunnen opleveren?
Offline ads
Voor merken waar we de online marketing verzorgen, nemen we ook graag de offline advertenties voor onze rekening.

"Mijn advertenties zijn mijn 'kindjes'. Ik richt ze in, kijk hoe ze presteren, en optimaliseer ze elke dag om nog meer rendement te halen. Het geeft me veel voldoening wanneer de ROI van mijn advertenties blijft stijgen."

Sophia Mampuya

Online Advertentiespecialist

Adverteren is een werkwoord

Voortdurende optimalisatie

Je advertenties inrichten is één ding. Het rendement optimaliseren is een voortdurende taak waar onze specialisten elke dag mee bezig zijn!

Intake
We luisteren naar je verhaal, doelen en doelgroepen, en geven concreet advies waar en hoe je best kan adverteren.
Inrichten van ads
We ontwikkelen teksten, foto's en video's voor je advertenties, verdelen je advertentiebudget en we richten je advertenties in.
Continue optimalisatie
We controleren dagelijks het rendement van je advertenties en optimaliseren je ads voortdurend voor (nog) meer rendement.
Rapportage en advies
We rapporteren maandelijks over de resultaten van je advertenties, en geven concreet advies om je rendement verder te verbeteren.

Betere advertenties met meer ROI?