Over Lincelot

Not your average marketing team

Mag het wat meer zijn?

Wij zijn een team waanzinnig gepassioneerde marketeers met brains, ballen en power. Wij houden van praktisch en eerlijk advies, mooi werk en tevreden klanten.

Zoek je een marketingbureau dat écht naar je luistert, dat doet wat het belooft en dat elke minuut bewust in functie van jouw doelen werkt? Welkom bij Lincelot!

Over Lincelot

Not your average marketing team

Mag het wat meer zijn?

Wij zijn een team waanzinnig gepassioneerde marketeers met brains, ballen en power. Wij houden van praktisch en eerlijk advies, mooi werk en tevreden klanten.

Zoek je een marketingbureau dat écht naar je luistert, dat doet wat het belooft en dat elke minuut bewust in functie van jouw doelen werkt? Welkom bij Lincelot!

Vanny-Lincelot-Marketing-en-Webdesign

Ons team

Creatief en prettig gestoord. Guilty as charged!
Christophe Van Bael Oprichter & Zaakvoerder
Ik ben Christophe, 42 jaar, ondernemer, marketeer, webdesigner en koffieliefhebber uit Boechout, België.

Ik heb een fantastische vrouw, 2 geweldige dochters, veel te veel hobby’s en veel te weinig tijd. Ik heb ook fantastische collega’s.

Samen creëren we mooie dingen voor onze klanten in België, Nederland en Curaçao. Klanten die na een gesprek of project over-the-top tevreden zijn, daar word ik écht gelukkig van.
Freya De Berti Operations Manager
Ik ben Freya, 33 jaar en afkomstig van Heist-op-den-Berg. Daar woon ik in een gezellig huisje met mijn man en kat.

Ik hou van lezen, sporten en een gezonde levensstijl. Daarnaast ben ik gepassioneerd door marketing en management.

Klanttevredenheid vind ik zeer belangrijk. Als operations manager bij Lincelot zorg ik er mee voor dat jij tevreden bent.
Simon Vercammen Creative Manager
Ik ben Simon, eeuwig jong en enthousiast. Ik houd ervan om leuke ideeën en creatieve concepten te ontwikkelen.

Naast mijn werk bij Lincelot ben ik een van de bezielers van STRØM, een trendy kledingmerk met minimalistische designs.

Uiteraard houd ik ook enorm van mijn vrouw, mijn vrienden, reizen en het blonde gerstenat dat ons allen verbindt.
Boris Ketels Senior Content Marketeer
Ik ben Boris, 31 jaar en ik woon in Mortsel. Ik hok er samen met mijn geweldige vrouw en bevallige LP-collectie.

Naast platen verslind ik ook boeken en films. En in het weekend geniet ik al eens van een goede whisky – die mag sterk geturfd zijn.

Sinds ik elke dag mag schrijven, word ik steeds goed gezind wakker. Ik hoop ook jou enthousiast te maken met swingende content.
Margo Bruyndonckx Content Marketeer
Ik ben Margo, een 25-jarige bezige bij uit Kessel. Als Content Marketeer heb ik een zwak voor dansende zinnen en teksten.

Naast een gezonde dosis wanderlust, geniet ik van quality time met mijn vriend en de kattenstreken van mijn harige partner in crime.

Ik vind het heerlijk om met woorden te goochelen om er zo een mooi verhaal van te maken. Ik luister graag naar wat jij te vertellen hebt!
Eline Serlet Junior Content Marketeer
Ik ben Eline, een enthousiaste 24-jarige uit Edegem met een passie voor onze mooie taal en nieuwe uitdagingen.

In mijn vrije tijd kan je me vinden bij mijn vrienden, familie en lief. Het liefst van al ben ik creatief bezig op allerlei manieren, van koken tot (natuurlijk) schrijven.

Als ik de perfecte sfeer kan oproepen met de juiste woorden, word ik helemaal blij. Mag ik meeschrijven aan jouw verhaal?
Rafaël Balrak Senior Webdesigner
Ik ben Raf, een Antwerpse digital creative. Vanuit de klant zijn verhaal zorg ik voor een website met impact en design met pit.

Ik trek ook graag met mijn camera op pad. Als fotograaf leg ik de mens achter het verhaal vast. Daarnaast coach ik mensen om de beste versie van zichzelf te worden bij Crossfit Antwerpen.

Mijn dochter, een gezellige avond met vrienden, een lekkere hamburger en desserts maken mijn dag.
Sophia Mampuya Junior Advertentiespecialist
Ik ben Sophia, een leergierige 24-jarige marketeer uit Antwerpen. De stad waar na Barcelona, Zweden, London en New York mijn hart nog steeds ligt.

Naast reizen, een avond op café en pendelen tussen Antwerpen en mijn vriend in Brussel, kook ik graag voor de mensen die ik graag heb. Dit met of zonder een glaasje wijn, als het maar gezellig is.

Als Junior Advertentiespecialist bij Lincelot wil ik graag mijn creativiteit de vrije loop laten gaan voor jouw volgende project!
De Vanny Podcast Studio & Tour Bus
Ik ben de Vanny, een Volkswagen California met 150pk en diva-allures, een on-board podcaststudio en een gezonde portie ‘wanderlust’.

Ik hou van cruisen, mixtapes en geklets in de auto, en blije collega’s die door mij op de meest exotische plekken kunnen werken.

Wil je me in het echt zien, meerijden of samen met mij een video of podcast opnemen? Neem even contact op met mijn collega’s.

Waarom Lincelot?

Omdat wij over-the-top klantvriendelijk zijn. Probeer maar eens. Neem de telefoon, bel 03 – 455 80 77 en zie wat er gebeurt. De dankbaarheid van onze klanten is onze favoriete drug. Dát en de fun die we elke dag hebben op kantoor.

Verder zijn we heel goed in ons vak. Dat durven we gerust zeggen. Bij ons krijg je de aandacht én de resultaten die je verdient. Geen gladde verkoopspraatjes, geen valse beloftes, geen onrealistische verwachtingen, maar goudeerlijk advies en een pragmatische en hyperpersoonlijke aanpak.

What we don't like

Zoek je een marketingbureau dat je naar de mond praat? Dat altijd zomaar doet wat je vraagt? Dan zijn wij geen goede match. Wij zeggen pas ‘ja’ tegen een opdracht als we 100% zeker een meerwaarde kunnen én mogen bieden. We steken onze ideeën en meningen nooit onder stoelen of banken, en we gaan nooit een discussie uit de weg. Wil jij positief uitgedaagd worden? Dan maken we graag een afspraak.

Partnering with

Partners in crime

We werken samen met deze geweldige partners

Certified by