Over Lincelot


Zoek je een marketingbureau dat écht naar je luistert, dat doet wat het belooft en dat elke minuut heel bewust in functie van jouw doelen en portemonnee werkt? Welkom bij Lincelot!

Wie zijn we?

Wij zijn Christophe, Freya, Simon, Boris, Margo, Eline en de Vanny. Samen zijn wij Lincelot. Wil je meer bezoekers, klanten en omzet? Wij helpen je graag met:

Waarom Lincelot?

Wij zijn zelf ondernemers. Wij weten dus hoe kostbaar je tijd is. Wij helpen je graag met je marketing en website zodat je je kunt concentreren op je job.

Verder houden wij van praktisch en eerlijk advies. Geen dikke rapporten en vage tips maar praktische hulp waar je echt iets aan hebt. Bij ons krijg je waar voor je geld!

Wil je nog geen voltijds marketing manager of web designer aannemen maar wil je wel meer zichtbaarheid en klanten? Wij helpen je graag waar, wanneer en net zolang je ons nodig hebt.

Christophe Van Bael

Oprichter & Zaakvoerder


Ik ben Christophe, 42 jaar, ondernemer, marketeer, webdesigner en koffieliefhebber uit Boechout, België.

Ik heb een fantastische vrouw, 2 geweldige dochters, veel te veel hobby’s en veel te weinig tijd.

Ik heb ook fantastische collega’s. Samen creëren we mooie dingen voor onze klanten in België, Nederland en Curaçao. Klanten die na een gesprek of project over-the-top tevreden zijn, daar word ik écht gelukkig van.

Freya De Berti - Project Manager - Lincelot

Freya De Berti

Operations Manager


Ik ben Freya, 32 jaar en afkomstig van Heist-op-den-Berg. Daar woon ik in een gezellig huisje met mijn man en kat.

Ik hou van lezen, sporten en een gezonde levensstijl. Daarnaast ben ik gepassioneerd door marketing en management.

Klanttevredenheid vind ik zeer belangrijk. Als operations manager bij Lincelot zorg ik er mee voor dat jij tevreden bent.

Simon Vercammen

Creative Manager


Ik ben Simon, eeuwig jong en enthousiast. Ik houd ervan om leuke ideeën en creatieve concepten te ontwikkelen.

Naast mijn werk bij Lincelot ben ik een van de bezielers van STRØM, een trendy kledingmerk met minimalistische designs.

Uiteraard houd ik ook enorm van mijn verloofde, mijn vrienden, reizen en het blonde gerstenat dat ons allen verbindt.

Boris Ketels - Content Marketeer - Lincelot

Boris Ketels

Senior Content Marketeer


Ik ben Boris, 31 jaar en ik woon in Mortsel. Ik hok er samen met mijn geweldige vrouw en bevallige LP-collectie.

Naast platen verslind ik ook boeken en films. En in het weekend geniet ik al eens van een goede whisky – die mag sterk geturfd zijn.

Sinds ik elke dag mag schrijven, word ik steeds goed gezind wakker. Ik hoop ook jou enthousiast te maken met swingende content.

Margo Bruyndonckx - Content Marketeer - Lincelot

Margo Bruyndonckx

Content Marketeer


Ik ben Margo, een 25-jarige bezige bij uit Kessel. Als Content Marketeer heb ik een zwak voor dansende zinnen en teksten.

Naast een gezonde dosis wanderlust, geniet ik van quality time met mijn vriend en de kattenstreken van mijn harige partner in crime.

Ik vind het heerlijk om met woorden te goochelen om er zo een mooi verhaal van te maken. Ik luister graag naar wat jij te vertellen hebt!

Eline Serlet

Junior Content Marketeer


Ik ben Eline, een enthousiaste 23-jarige uit Duffel met een passie voor onze mooie taal en nieuwe uitdagingen.

In mijn vrije tijd kan je me vinden bij mijn vrienden, familie en lief. Het liefst van al ben ik creatief bezig op allerlei manieren, van koken tot (natuurlijk) schrijven.

Als ik de perfecte sfeer kan oproepen met de juiste woorden, word ik helemaal blij. Laten we samen aan jouw verhaal werken!

Lincelot Marketing en Webdesign

De Vanny

Podcast Studio & Tour Bus


Ik ben de Vanny, een Volkswagen California met 150pk en diva-allures, een on-board podcaststudio en een gezonde portie ‘wanderlust’.

Ik hou van cruisen, mixtapes en geklets in de auto, en blije collega’s die door mij op de meest exotische plekken kunnen werken.

Wil je me in het echt zien, meerijden of samen met mij een video of podcast opnemen? Neem even contact op met mijn collega’s. Zij regelen alle boekingen!