Videovacatures

Win the war for talent!

Met een originele videovacature van 30 tot 90 seconden trek je meer en vooral ook de juiste sollicitanten aan. Vertel ons wie je bent, wie je zoekt, en wij zorgen voor een unieke invalshoek waarmee je opvalt op sociale media. Onze video’s en resultaten spreken voor zich.

Shine bright like a diamond!

De voordelen van videovacatures

Groot bereik
Video's bereiken meer kandidaten dan teksten en foto’s. Een goede videovacature wordt op sociale media wekenlang getoond.
Persoonlijk
Een vacaturevideo is persoonlijker dan tekst. Kandidaten zien en horen je bedrijf en je collega’s, waardoor ze je sneller solliciteren.
Elke video is uniek
We kunnen videovacatures in dezelfde stijl maken, maar we kunnen ook voor elke vacature een ander concept bedenken.
Jij bent de baas
Jij bent volledig eigenaar van je vacaturevideo. We voorzien ook rechtenvrije muziek zodat je je video overal kan gebruiken.
Extra 4K beelden
We nemen extra beelden op die je later kunt gebruiken om extra vacaturevideo's te maken zonder extra opnames in te plannen.

Wil je meer sollicitanten?

Bekijk onze vacaturevideo's

Wij werken voor sterke merken

Videovacatures bij Lincelot

Van concept tot virale video

Een goede videovacature trekt de juiste kandidaten aan én zorgt er meteen ook voor dat ze bij je willen solliciteren. Dat gebeurt natuurlijk niet zomaar!

Intake
Wie wil je bereiken, waarom, waar en hoe? Op basis van deze informatie ontwikkelen we creatieve ideeën voor je videovacature.
Van idee naar script
We kiezen samen de beste invalshoek en beste ideeën voor je vacaturevideo en zetten alles in een script met een shot list.
Opnames
We nemen je vacaturevideo op. Afhankelijk van de productie komen we met een cameraman of met een hele crew incl. acteurs.
Montage en publicatie
Onze cameraman monteert je videovacature, jij geeft feedback, wij werken de video af en we publiceren je video online.

We gebruiken al langer video’s in onze recruitment- en marketingstrategie. De videovacatures die we met Lincelot uitwerkten zijn een logische volgende stap.​

Kevin Van den Berghe

Zaakvoerder Hinscha

Wil je meer sollicitanten?