Marketing as a service


Wil je een marketingpartner voor de lange termijn? Met marketing-as-a-service krijg je uitgebreide marketingondersteuning voor 1 vast bedrag per maand. We geven je tips en advies en helpen je met de praktische uitvoering van je marketing. Ideaal om te groeien of wanneer je marketingteam (tijdelijk) extra power kan gebruiken.

Hoe werkt marketing-as-a-service?

We denken proactief met je mee hoe we je bedrijf kunnen laten groeien. Je krijgt strategisch marketingadvies en praktische marketingondersteuning – voor één vast bedrag per maand.

Het team van Lincelot bestaat uit content marketeers, copywriters, website designers, SEO-, SEA- en social media experts, videomakers en grafische medewerkers.

We zorgen ervoor dat je op elk moment in je groeitraject de juiste expert aan tafel krijgt, en we overleggen vaak via videocall, bij jou of bij ons op kantoor. Dit werkt snel, prettig en bijzonder efficiënt.

De voordelen van marketing-as-a-service

  • Marketing verandert voortdurend. Daarom is het steeds moeilijker om een marketeer te vinden die alles kan. Wij brengen voor elke taak de juiste specialist aan tafel.
  • Focus op visie én uitvoering. Wij helpen je met je dagelijkse marketing en communicatie, binnen de context van jouw doelen en strategie op de lange termijn.
  • Je kunt je marketing perfect budgeteren. We werken voor één vast bedrag per maand. Je weet dus precies welk budget je wanneer aan je marketing zult besteden.
  • Je blijft flexibel. Wil je stoppen met marketing-as-a-service? Na een startperiode van 6 maanden kun je maandelijks opzeggen met een opzegtermijn van 2 maanden.

Met marketing-as-a-service ondersteunen we je elke dag met strategisch advies en praktische marketingondersteuning, perfect op maat van uw wensen en behoeften. Flexibel, persoonlijk en effectief - voor één vast bedrag per maand.

Ons stappenplan?

Intakegesprek

Je hebt een intakegesprek met een senior marketeer van Lincelot. We bespreken je bedrijfsdoelen en marketingdoelen. We maken een beknopte analyse van je bedrijf en je doelen en bespreken wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.

Stappenplan

Indien nodig hebben we één of meer verdiepingsgesprekken. Vervolgens stellen we een gedetailleerd marketingplan op met een uitgebreide analyse van je bedrijf en je doelen, en een concreet stappenplan om je doelen te bereiken.

Optimalisatie

Op basis van het marketingplan optimaliseren we je website en andere online marketingkanalen (zoals sociale media). We kunnen eventueel (enkel als het nodig is) ook een nieuwe website voor je maken om je doelen nog sneller te bereiken.

Marketing-as-a-service

We beginnen met Marketing-as-a-service voor een vast bedrag per maand. We geven je tips, advies en ondersteuning en je kunt ons al je vragen stellen. Vanaf nu heb je altijd de juiste marketingkennis aan boord.

Hoeveel kost marketing-as-a-service?

We bieden marketing-as-a-service in diverse formules: 8, 12, 16 of 24 uur per week. Ons team werkt 4,33 weken per maand voor jou en is vlot bereikbaar om je vragen te beantwoorden. Bovendien bespreken we jouw project elke week in onze interne teammeeting zodat we je proactief van creatieve ideeën en slimme tips kunnen voorzien.

  • 8 uur per week / 3.120 euro per maand
  • 12 uur per week / 4.630 euro per maand
  • 16 uur per week / 6.040 euro per maand
  • 24 uur per week / 8.850 euro per maand

Tot 30% via de KMO-portefeuille

Omdat Lincelot een erkend dienstverlener is via de KMO-portefeuille kunnen we specifieke adviessessies en trainingen aanbieden met kortingen tot 30% (enkel voor Vlaamse KMO’s).

Als deze KMO-korting voor jou van toepassing is dan brengen we de korting in mindering in de maand volgend op de maand waarin je het advies en/of de opleidingen ontvangen hebt. Lees hier meer over de kmo-portefeuille.

Meer informatie

"Het grootste vooroordeel dat ik bij marketing-as-a-service had blijkt na 6 maanden intens samenwerken compleet fout te zijn. De mensen van Lincelot zijn geen vlotbabbelende marketingboys, maar mensen die hun job zeer goed kennen en zeer correct uitvoeren. Daar zijn wij bij Consultrix extreem tevreden mee!" - Karl Van der Auwera, zaakvoerder van Consultrix BV.