Marketing trainingen


Wil je zelf je marketing in handen nemen en meer leren over Facebook, Instagram, LinkedIn, SEO, copywriting en zoveel meer? Onze coaches helpen je graag met een persoonlijke marketingopleiding op maat. Tot 30% korting via de KMO-portefeuille, meer dan 4,75 op 5 klanttevredenheid.

Wij verzorgen onze trainingen bij ons op kantoor in Berchem, bij jou op kantoor of vanop afstand via live webinar.

Deze inleidende training is ideaal voor ondernemers en bedrijven die hun online succes willen vergroten via sociale media, maar geen idee hebben waar te beginnen. Je leert welke netwerken je het best kunt inzetten voor jouw bedrijf en hoe om zo je doelen te bereiken.Deze training is ideaal voor ondernemers en bedrijven die Instagram willen gebruiken om meer zichtbaarheid en brand awareness te creëren, hun merkidentiteit te versterken, producten en diensten in de kijker te zetten en zo nieuwe klanten aan te trekken.Deze training is ideaal voor bedrijven die Facebook willen gebruiken om nuttige en relevante informatie te delen, meer zichtbaarheid en brand awareness te creëren, nieuwe klanten aan te trekken, duurzame klantenrelaties uit te bouwen en producten en diensten te promoten.


Tijdens onze marketingtrainingen dompelen onze coaches je onder in een specifiek marketingdomein. Deze korte praktijkgerichte sessies duren 3 tot 4 uur en worden ingepland op basis van jouw agenda.


Deze training is een opleiding voor ondernemers en bedrijven die LinkedIn willen gebruiken om zich als expert te profileren, hun netwerk te vergroten, nuttige en relevante informatie te delen, meer zichtbaarheid en brand awareness te creëren en nieuwe klanten aan te trekken.Deze training is ideaal voor bedrijven die Pinterest willen gebruiken om zichtbaarheid, naamsbekendheid en interesse te creëren voor hun bedrijf, hun producten op een visuele manier in de kijker te zetten en meer verkeer naar hun website te leiden en conversies te genereren.


Tijdens de trainingen zijn er geen andere deelnemers aanwezig. Zo kun je ongehinderd vragen stellen en kunnen wij de trainingen op jouw persoonlijke doelen afstemmen. Na de opleidingen kun je meteen zelf aan de slag!


Deze training is ideaal voor ondernemers en bedrijven die via Google willen adverteren om zo snel hun online zichtbaarheid, vindbaarheid, verkoop en succes te vergroten. Je leert hoe je online advertentiecampagnes kunt inrichten, analyseren en optimaliseren.Deze training is perfect voor ondernemers en bedrijven die inzicht willen krijgen in de resultaten van hun website en online marketingacties. Je leert hoe je informatie uit Google Analytics filtert, interpreteert en gebruikt om je website en je marketingacties te optimaliseren.Deze training is een korte en krachtige opleiding voor iedereen die beter en efficiënter wil leren schrijven. Vergeet writer's block. Vanaf nu schrijf je enkel nog wervende teksten! Je leert hoe je goede bedrijfsteksten en webteksten schrijft op basis van je doelen en doelpubliek.


De opleidingen van Lincelot zijn subsidieerbaar via de KMO-portefeuille. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf kun je tot 30% van de investeringen recupereren. Klik hier voor meer informatie over de KMO-portefeuille en de subsidies die je kunt krijgen.


Deze training is perfect voor ondernemers en bedrijven die de vindbaarheid en zichtbaarheid van hun website blijvend willen verbeteren om zo meer klanten aan te trekken en verkoop te genereren. Je leert hoe je de positie van je website in online zoekresultaten kunt verbeteren.Deze training is een opleiding voor ondernemers en bedrijven die MailChimp willen gebruiken om nuttige en relevante informatie te delen, duurzame klantrelaties uit te bouwen, meer verkeer naar hun webpagina's te leiden en producten en diensten te promoten en te verkopen.


Onze coaches zijn allemaal zeer ervaren in hun vakgebied. Hierdoor kunnen zij de theorie moeiteloos omzetten in praktische tips en kunnen zij meedenken in functie van jouw specifieke doelen en wensen. We hebben niet voor niets een gemiddelde klanttevredenheid van 4,75 op 5!


Deze training is perfect voor ondernemers en bedrijven die met vertrouwen willen spreken voor de camera. Je leert de do’s-and-don’ts van spreken voor de camera en leert wat journalisten van jou verwachten.Deze training is perfect voor ondernemers en bedrijven die beter willen omgaan met crisissituaties. Je leert hoe je moet communiceren tijdens een crisissituatie: wat je wel en niet zegt, maar ook wie het zegt en hoe.Deze training is ideaal voor ondernemers en bedrijven die persberichten willen schrijven die meer lezers bereiken. Je leert hoe je met de pers omgaat en hoe een goed persbericht eruitziet.