Marketing trainingen


Wil je zelf je marketing in handen nemen en meer leren over Facebook, Instagram, LinkedIn, SEO, copywriting en zoveel meer? Onze coaches helpen je graag met een persoonlijke marketingopleiding op maat. Tot 30% korting via de KMO-portefeuille, meer dan 4,75 op 5 klanttevredenheid.

Wij verzorgen onze trainingen bij ons op kantoor in Berchem, bij jou op kantoor of vanop afstand via live webinar.

Deze praktische workshop is ideaal voor ondernemers en bedrijven die zelf aan de slag willen gaan met hun marketing. We kijken samen naar je grootste uitdagingen en je marketingdoelen, en geven je concrete tips om je marketing te optimaliseren.Deze inleidende training is ideaal voor ondernemers en bedrijven die hun online succes willen vergroten via sociale media, maar geen idee hebben waar te beginnen. Je leert welke netwerken je het best kunt inzetten voor jouw bedrijf en hoe om zo je doelen te bereiken.


Tijdens de trainingen zijn er geen andere deelnemers aanwezig. Zo kun je ongehinderd vragen stellen en kunnen wij de trainingen op jouw persoonlijke doelen afstemmen. Na de opleidingen kun je meteen zelf aan de slag!


Deze training is ideaal voor ondernemers en bedrijven die Instagram willen gebruiken om meer zichtbaarheid en brand awareness te creëren, hun merkidentiteit te versterken, producten en diensten in de kijker te zetten en zo nieuwe klanten aan te trekken.Deze training is ideaal voor bedrijven die Facebook willen gebruiken om nuttige en relevante informatie te delen, meer zichtbaarheid en brand awareness te creëren, nieuwe klanten aan te trekken, duurzame klantenrelaties uit te bouwen en producten en diensten te promoten.