Een stage webdesign bij Lincelot: Sam heeft er zin in!

Lincelot - Blog - Een stage webdesign bij Lincelot - Sam heeft er zin in
Inhoudsopgave
Heb je vragen over je marketing of website?

Het gaat weer hard bij Lincelot! In januari verwelkomden we nog onze nieuwe collega Sophia, en deze week zit er weeral een nieuw gezicht bij ons op kantoor. Sam was zo enthousiast om bij Lincelot aan de slag te gaan, dat hij ons vorige zomer al contacteerde voor een stage webdesign. En voor zo’n gemotiveerde stagiair maken wij heel graag tijd.

Sam zal zich de komende weken verdiepen in de wereld van webdesign en video, maar eerst maakt hij graag tijd voor een interview!

Dag Sam, welkom in het team! Kun je jezelf kort even voorstellen?

Sam: Dankjewel! Ik ben Sam, 25 jaar oud, en ik ben recent verhuisd naar het hartje van Antwerpen. Daarvoor heb ik altijd in Wijnegem gewoond. In mijn vrije tijd probeer ik veel te sporten. Zo heb ik samen met vrienden een zaalvoetbalclubje opgericht. Daarnaast loop ik elke week en speel ik regelmatig een wedstrijdje padel.

Als ik niet aan het sporten ben, spreek ik graag af met vrienden voor een hapje en een drankje. En sinds het begin van de coronapandemie kan ik een filmavondje in de zetel ook wel appreciëren.

Een sportieve kerel dus. Vertel eens iets over je opleiding?

Sam: Ik zit in mijn laatste jaar Cross Media Management aan Karel De Grote Hogeschool, een vervolgopleiding na mijn studies Marketing.

Tijdens mijn opleiding marketing leerde ik veel over de strategische kant van het verhaal. Daarna ging mijn interesse meer naar het uitvoerende en creatieve aspect van digitale communicatie. Om nog meer bij te leren sloot ik me ook aan bij Tartaar Agency, een agency dat bestaat uit KdG-studenten die werken voor échte klanten, met coaching van docenten met jarenlange ervaring.

Tof! En hoe kwam je bij Lincelot terecht voor je stage webdesign?

Sam: Tijdens mijn opleiding Marketing was Christophe een van mijn docenten. Hij gaf Advanced Marketing en Digital Marketing. Zijn lessen en enthousiasme hebben mij geïnspireerd, waardoor ik Lincelot ben beginnen volgen op sociale media.

Toen ik zag dat medestudent Lara vorig jaar een succesvolle stage heeft afgerond bij Lincelot, had ik mijn stageplek meteen gekozen. Maar toen ik Christophe wou bellen, was hij net op vakantie. Balen! Ik heb toen mijn cv en motivatiebrief gemaild en kreeg een weekje later een telefoontje dat ik op gesprek mocht komen.

En hoe was dat eerste gesprek? Wat was je eerste indruk?

Sam: Ik zag Lincelot als een warm bedrijf, een bedrijf waar er een goede vibe was. Daarnaast was Lincelot voor mij een echte expert in het vak, aangezien de zaakvoerder mij de basics van digitale marketing had aangeleerd tijdens mijn opleiding. Net daarom weet ik dat ik hier nog meer kan bijleren.

Een fan vanaf het eerste moment dus.

Sam: Zoiets. (lacht) Ik wou graag stage lopen bij Lincelot omdat de sfeer me wel aansprak. Ik kreeg echt de indruk dat de collega’s er heel graag werken en ook goed met elkaar overeenkomen. Een goede band en sociaal contact is belangrijk voor mij  en daarom wou ik graag stage lopen bij Lincelot.

Daarnaast zijn jullie onder andere gespecialiseerd in het aspect waar ik mezelf graag in wil verdiepen: webdesign. Ik hoop veel bij te leren over webdesign en video, omgaan met klanten, hun wensen omzetten naar afgewerkte producten, … En plezier beleven natuurlijk!

Dat is duidelijk! Om af te sluiten: waar zie jij jezelf over een jaar?

Sam: Dat vind ik een moeilijke vraag. Na mijn stage webdesign is het natuurlijk mijn ambitie om verder te gaan in webdesign en video. Misschien, als mijn stage goed loopt, dat ik dit samen met Lincelot kan blijven doen. (Lacht) Verder ben ik geen extreme planner en laat ik de toekomst gewoon op me afkomen.

Wij wensen je alvast heel veel succes met je stage, Sam. Bedankt voor dit leuke gesprek!

Wil jij ook ons team versterken?

Deze publicatie werd geschreven door:

Margo Bruyndonckx
Margo Bruyndonckx
Margo is Content Marketeer bij Lincelot. Na haar studies aan de AP Hogeschool in Antwerpen en Thomas Moore in Mechelen, en na verschillende ervaringen in de wondere wereld van de weddings, startte Margo in 2019 bij Lincelot. Sindsdien ontwikkelde ze zich razendsnel als social media expert, content marketeer en projectmanager. Heb je vragen over marketing? Margo helpt je graag verder!
Margo Bruyndonckx
Margo Bruyndonckx
Margo is Content Marketeer bij Lincelot. Na haar studies aan de AP Hogeschool in Antwerpen en Thomas Moore in Mechelen, en na verschillende ervaringen in de wondere wereld van de weddings, startte Margo in 2019 bij Lincelot. Sindsdien ontwikkelde ze zich razendsnel als social media expert, content marketeer en projectmanager. Heb je vragen over marketing? Margo helpt je graag verder!

Hallo!

Heb je vragen over dit artikel, of wil je advies of hulp met je marketing of website?