Communicatieplan


Heb je een strategisch marketingplan maar wil je hulp met de uitvoering? Lincelot helpt je graag met het opstellen van een marketingcommunicatieplan, de ideale tool om je acties te plannen. Vanaf € 2800.

In een strategisch marketingplan formuleer je relevante doelen, doelgroepen en een heldere strategie voor je bedrijf. Zo kun je je merk, producten en/of diensten op een competitieve manier in de markt zetten.

Hoe je die strategie uitvoert? Aan de hand van een marketingcommunicatieplan met concrete marketingacties! Zo’n plan bevat een handige publicatiekalender die bepaalt wie, welke boodschap, waar en wanneer zal publiceren met welk doel en voor welke doelgroepen.

Dankzij een publicatiekalender:

  • Werk je sneller, efficiënter en beter
  • Publiceer je gevarieerde, samenhangende en relevante content voor je klanten
  • Publiceer je regelmatig, op tijd en doelbewust
  • Communiceer je beter met je team

Heb je geen idee welke richting je uit wil met je marketingcommunicatie? Of weet je niet hoe je een marketingcommunicatieplan of publicatiekalender moet opstellen? Onze ervaren Content Marketeers helpen je graag verder met de opstelling én – indien gewenst – uitvoering.

Marketingcommunicatieplan voor je bedrijf - Lincelot

Een marketingcommunicatieplan is een leidraad voor je marketing. Dankzij zo'n plan weet iedereen steeds wie, wat, waar, wanneer en met welk doel zal publiceren voor je bedrijf. Resultaat? Meer online succes!

Communicatieplan: werkwijze in 3 stappen

1. We voeren een audit uit waarbij we je marketing- en communicatiedoelen analyseren en samen de opties voor content marketing bekijken.

2. We stellen een communicatieplan op met een publicatiekalender en concrete marketingacties.

3. We bespreken het communicatieplan en de implementatie met jou en bieden ondersteuning indien gewenst.

Praktische informatie

  • Duur: de totale doorlooptijd bedraagt gemiddeld 4 tot 6 weken, afhankelijk van de complexiteit en doelen van je organisatie. In de eerste 3 weken voeren we de audit uit tijdens één of een aantal adviessessies. In de vierde en de vijfde week week stellen we je marketingcommunicatieplan op en in de zesde week bespreken we het communicatieplan en de implementatie met jou.
  • Planning: planning op basis van je agenda.
  • Resultaat: een gericht marketingcommunicatieplan met duidelijke implementatiestappen.
  • Prijs: € 4000 excl. BTW (€ 2800 excl. BTW via de KMO-portefeuille).
  • Locatie: de audit en het implementatiegesprek vinden plaats bij ons op kantoor of bij jou op kantoor in België of Nederland.

De adviessessies van Lincelot zijn subsidieerbaar via de KMO-portefeuille. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf kun je tot 30% van de investeringen recupereren. Klik hier voor meer informatie over de KMO-portefeuille en de subsidies die je kunt krijgen.