Meer klanten?

Sterke marketing voor betere sales!

Wil je snel en stabiel groeien? Wij optimaliseren je online zichtbaarheid, omzet en recurrente sales. We ondersteunen je salesteam verder met interactieve salestools om nieuwe klanten te bereiken en bestaande klanten te (her)activeren.

Wil je meer klanten en omzet?

Vergroot je bereik en rendement

Strategie
Wie zijn je ideale doelgroepen? Hoe en waar kun je ze bereiken en activeren? We bepalen doelgerichte actiepunten en prioriteiten.
Marketingadvies
Content marketing
We produceren sterke teksten, lead magnets, fotoreportages en videoshoots om je online bereik en rendement te versterken.
Content marketing
Website & webshop
We optimaliseren de teksten, foto's, video, structuur en vormgeving van je website zodat je meer klanten en sollicitanten aantrekt.
Webdesign
Sociale media
We plaatsen creatieve video's, foto's en teksten op je sociale media om je bereik te vergroten en meer volgers aan te trekken en te binden.
Sociale media
Advertenties
We verzorgen online ads op Google, Microsoft (Bing) en je sociale media om je bereik, zichtbaarheid en naamsbekendheid snel te vergroten.
Online advertenties
Optimalisatie
We meten de resultaten van je content marketing, sociale media en advertenties, en blijven optimaliseren voor optimaal rendement.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we je bedrijfs-, sales- en marketingdoelen, je aanbod, doelgroepen, markt en concurrenten.

Vervolgens analyseren we je marketing en formuleren we actiepunten en prioriteiten om meer klanten aan te trekken en meer (terugkerende) omzet te genereren.

Vervolgens optimaliseren we je content marketing, sociale media, website en advertenties om effectief meer klanten te bereiken en te activeren.

Wij werken voor sterke merken

Wie zijn je ideale klanten? Wat willen ze, wat zoeken ze, en waar kun je hen bereiken en activeren? Eerst zoeken we het antwoord op deze vragen. Daarna optimaliseren we je website, content, sociale media en advertenties voor optimaal rendement.

Christophe Van Bael

Strategisch Marketingadviseur

Wil jij meer klanten voor jouw bedrijf?

We zijn trots op

Onze realisaties