Meer sollicitanten?

Stand out from the crowd!

Wil je meer en betere sollicitanten? Vertel dan een uniek verhaal waar je ideale kandidaten zich in herkennen! Wij hebben veel ervaring met recruitment marketing, employer branding, en de productie van originele vacatureteksten en vacaturevideo’s voor meer en betere kandidaten.

Spiegel, spiegel aan de wand…

Hoe bereik jij je ideale sollicitant?

Strategie
Wie zijn je ideale doelgroepen? Hoe en waar kun je ze bereiken en activeren? We bepalen doelgerichte actiepunten en prioriteiten.
Marketingadvies
Content marketing
We produceren sterke teksten, lead magnets, fotoreportages en videoshoots om je online bereik en rendement te versterken.
Content marketing
Website & webshop
We optimaliseren de teksten, foto's, video, structuur en vormgeving van je website zodat je meer klanten en sollicitanten aantrekt.
Webdesign
Sociale media
We plaatsen creatieve video's, foto's en teksten op je sociale media om je bereik te vergroten en meer volgers aan te trekken en te binden.
Sociale media
Advertenties
We verzorgen online ads op Google, Microsoft (Bing) en je sociale media om je bereik, zichtbaarheid en naamsbekendheid snel te vergroten.
Online advertenties
Optimalisatie
We meten de resultaten van je content marketing, sociale media en advertenties, en blijven optimaliseren voor optimaal rendement.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een eerste kennismaking vertel je ons meer over je bedrijf, je bedrijfscultuur, je employer branding en de profielen die je zoekt.

Vervolgens bepalen we een strategie om snel meer zichtbaarheid te creëren bij de juiste kandidaten, en zoveel mogelijk sollicitanten te activeren.

We gebruiken vaak een mix van employer branding op sociale media, optimalisaties op de website en videovacatures voor meer bereik en resultaat.

Wij werken voor sterke merken

Werknemers zijn de drijvende kracht achter een organisatie. Het vinden van werknemers die passen in je team is daarom cruciaal voor elk bedrijf.

Freya De Berti

Operations Manager

Wil jij meer sollicitanten voor jouw bedrijf?

We zijn trots op

Onze realisaties