Meer zichtbaarheid?

Shine bright like a diamond!

Wil je meer zichtbaarheid en naamsbekendheid? Wij produceren sterke teksten, foto’s en video’s voor je website en sociale media. Zo bereik je meer mensen én haal je meer rendement uit de interacties met je doelgroep.

Wil je meer mensen bereiken?

Vertel een uniek verhaal!

Strategie
Wie zijn je ideale doelgroepen? Hoe en waar kun je ze bereiken en activeren? We bepalen doelgerichte actiepunten en prioriteiten.
Marketingadvies
Content marketing
We produceren sterke teksten, lead magnets, fotoreportages en videoshoots om je online bereik en rendement te versterken.
Content marketing
Website & webshop
We optimaliseren de teksten, foto's, video, structuur en vormgeving van je website zodat je meer klanten en sollicitanten aantrekt.
Webdesign
Sociale media
We plaatsen creatieve video's, foto's en teksten op je sociale media om je bereik te vergroten en meer volgers aan te trekken en te binden.
Sociale media
Advertenties
We verzorgen online ads op Google, Microsoft (Bing) en je sociale media om je bereik, zichtbaarheid en naamsbekendheid snel te vergroten.
Online advertenties
Optimalisatie
We meten de resultaten van je content marketing, sociale media en advertenties, en blijven optimaliseren voor optimaal rendement.

Hoe gaan we te werk?

Tijdens een eerste kennismaking bespreken we je bedrijf, doelen, doelgroepen en prioriteiten. Op basis hiervan doen we verder onderzoek en bekijken we hoe we je best kunnen helpen, op de korte én de lange termijn.

Dan lichten we ons advies toe en geven we je een stappenplan om je doelen te bereiken. In het ideale scenario worden we ook jouw ‘compagnon de route’, en zorgen we (samen) voor de implementatie en optimalisatie van je marketing.

Wij werken voor sterke merken

Met zichtbaarheid alleen koop je niets. Daarom bepalen we eerst welke doelgroepen je wil bereiken en waarom, en hoe je je doelgroepen optimaal kunt activeren. Daarna stemmen we je website, content, sociale media en advertenties op elkaar af voor een optimaal rendement.

Christophe Van Bael

Strategisch Marketingadviseur

Wil jij meer zichtbaarheid voor jouw bedrijf?

We zijn trots op

Onze realisaties