Marketing ondersteuning


Goede marketing is voor elk bedrijf erg belangrijk. Maar natuurlijk focus je liever op je core business. Daarom kan het interessant zijn om de marketing van je bedrijf (gedeeltelijk) uit te besteden. Lincelot helpt je graag.

Of je nu een KMO runt of een multinational: goede marketing is erg belangrijk om je bedrijf sterk in de markt te zetten. Marketing is echter een vak op zich, en ook nog eens bijzonder tijdrovend. Het is dan ook interessant om dit uit te besteden zodat je je kunt focussen op je core business.

Lincelot helpt je graag met praktische marketingondersteuning op maat. Wil je je marketing (gedeeltelijk) uitbesteden? Wij ondersteunen je waar en wanneer je ons nodig hebt. Dit doen wij op 3 manieren:

Praktische marketingondersteuning? Dat betekent dat wij je helpen waar en wanneer je ons nodig hebt. Flexibel en efficiënt!

Onze marketingondersteuning

Lincelot biedt praktische marketingondersteuning in ruime zin. Wij helpen je zowel bij je online als offline marketing:

Praktische marketingondersteuning: onze formules

Wil je je marketing volledig of gedeeltelijk uitbesteden voor een vast bedrag per maand? Met onze abonnementsformule bepalen we welke acties nodig zijn om de geplande doelstellingen te behalen op basis van maandelijkse brainstormsessies en eventueel tussentijds overleg.

De voordelen:

  • Je betaalt één vast maandbedrag voor al onze diensten (strategisch marketingadvies, copywriting, video, technische ondersteuning…).
  • Je kunt ons altijd vragen om bepaalde zaken voorrang te geven.
  • Wij denken proactief mee na over je marketing.
  • Wij kunnen je gericht ondersteunen.

We bepalen samen met jou een uurlimiet per week en wij voeren de nodige marketingacties uit tot de vooropgestelde uurlimiet is bereikt. Abonnementen worden initieel afgesloten voor een looptijd van 3 maanden en kunnen vervolgens elke maand per e-mail opgezegd worden.

Meer informatie

Wil je een strategisch marketingplan, marketingcampagnes of een nieuwe website? Wij helpen je graag met fixed-price projecten.

De voordelen:

  • Je hebt de mogelijkheid om precies te bepalen wanneer wij welke projecten uitvoeren.
  • Wij denken proactief mee na over je marketing.
  • Wij kunnen je gericht ondersteunen.

We bepalen samen met jou welke marketingacties interessant zijn voor je en bezorgen je een specifieke offerte voor ieder afzonderlijk project. Zo kun je gegrond beslissen voor welke marketingacties je ons inschakelt.

Meer informatie

Wil je je marketing volledig of gedeeltelijk uitbesteden per uur? Met onze marketingondersteuning bepaal je wanneer je ons inschakelt voor welk type ondersteuning.

De voordelen:

  • Je betaalt een vast bedrag per uur, we rekenen enkel die minuten aan die wij daadwerkelijk presteren.
  • Je schakelt ons enkel in waar en wanneer je ons nodig hebt.

Je geeft aan voor welke marketingacties je ons nodig hebt. Indien gewenst bezorgen wij je een kostenindicatie voor de gevraagde ondersteuning. Zo kies je waar en wanneer je ons inschakelt.

Meer informatie