Praktische marketingondersteuning

Of u nu een KMO runt of een multinational: goede marketing is erg belangrijk om uw bedrijf sterk in de markt te zetten. Marketing is echter een vak op zich, en ook nog eens bijzonder tijdrovend. Het is dan ook interessant om dit uit te besteden zodat u zich kunt focussen op uw core business.

Lincelot helpt u graag met praktische marketingondersteuning op maat. Wilt u uw marketing (gedeeltelijk) uitbesteden? Wij ondersteunen u waar en wanneer u ons nodig heeft. Dit doen wij op 3 manieren:

 • op basis van een abonnement,
 • op basis van fixed-price projecten,
 • op basis van gepresteerde uren.

Onze marketingondersteuning

Lincelot biedt praktische marketingondersteuning in ruime zin. Wij helpen u zowel bij uw online als offline marketing:

Praktische marketingondersteuning: onze formules

Wilt u uw marketing volledig of gedeeltelijk uitbesteden voor een vast bedrag per maand? Met onze abonnementsformule bepalen we welke acties nodig zijn om de geplande doelstellingen te behalen op basis van maandelijkse brainstormsessies en eventueel tussentijds overleg.

De voordelen:

 • U betaalt één vast maandbedrag voor al onze diensten (strategisch marketingadvies, copywriting, video, technische ondersteuning…).
 • U kunt ons altijd vragen om bepaalde zaken voorrang te geven.
 • Wij denken proactief mee na over uw marketing.
 • Wij kunnen u gericht ondersteunen.

We bepalen samen met u een uurlimiet per week en wij voeren de nodige marketingacties uit tot de vooropgestelde uurlimiet is bereikt. Abonnementen worden initieel afgesloten voor een looptijd van 3 maanden en kunnen vervolgens elke maand per e-mail opgezegd worden.

Wilt u een strategisch marketingplan, marketingcampagnes of een nieuwe website? Wij helpen u graag met fixed-price projecten.

De voordelen:

 • U heeft de mogelijkheid om precies te bepalen wanneer wij welke projecten uitvoeren.
 • Wij denken proactief mee na over uw marketing.
 • Wij kunnen u gericht ondersteunen.

We bepalen samen met u welke marketingacties interessant zijn voor u en bezorgen u een specifieke offerte voor ieder afzonderlijk project. Zo kunt u gegrond beslissen voor welke marketingacties u ons inschakelt.

Wilt u uw marketing volledig of gedeeltelijk uitbesteden per uur? Met onze marketingondersteuning bepaalt u wanneer u ons inschakelt voor welk type ondersteuning.

De voordelen:

 • U betaalt een vast bedrag per uur, we rekenen enkel die minuten aan die wij daadwerkelijk presteren.
 • U schakelt ons enkel in waar en wanneer u ons nodig heeft.

U geeft aan voor welke marketingacties u ons nodig heeft. Indien gewenst bezorgen wij u een kostenindicatie voor de gevraagde ondersteuning. Zo kiest u waar en wanneer u ons inschakelt.

Heb je interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Wij nemen binnen de 2 werkdagen contact met u op om uw vraag te bespreken.

Lincelot is een gecertificeerde dienstverlener voor de kmo-portefeuille

De opleidingen en het advies van Lincelot zijn subsidieerbaar via de KMO-portefeuille. Afhankelijk van de grootte van uw bedrijf kunt u tot 40% van de kost van de opleiding of het advies recupereren. Meer informatie over de KMO-portefeuille en subsidies vindt u hier.