Strategisch marketingplan


Wil je je bedrijf of idee op een competitieve manier in de markt zetten? Lincelot helpt je graag met het opstellen van een strategisch marketing plan. Vanaf € 5600.

Lincelot biedt een adviesformule op maat voor Belgische en Nederlandse ondernemers en bedrijven die een strategisch marketingplan wensen. Onze marketingcoaches stellen een doelgericht plan op voor je bedrijf met:

  • een volledige analyse van je bedrijf, concurrenten en omgeving,
  • een duidelijke doelstelling van je organisatie en marketingstrategie,
  • praktische adviezen voor concrete en meetbare marketingacties,
  • praktische adviezen voor je marketing- en publicatiekalender.

Op basis van dit marketingplan kun je meteen effectieve marketingacties inrichten.

Een adviesgesprek is strikt vertrouwelijk. We creëren een veilige omgeving waarin je al je vragen kunt en durft stellen. We geven ook altijd eerlijk antwoord: we zeggen niet noodzakelijk wat je wil horen maar wel wat je moet horen om je doelen te bereiken. We vertellen je ook hoe je je doelen kunt bereiken zodat je met het marketingplan meteen aan de slag kunt.

Strategisch marketingplan: werkwijze in 3 stappen

We analyseren de wensen en doelstellingen van je organisatie en bepalen de pijnpunten en mogelijkheden.

We stellen een strategisch marketingplan op met een bedrijfsanalyse en concreet toepasbare vervolgstappen.

We bespreken het marketingplan en de implementatie met jou en bieden ondersteuning indien gewenst.

Praktische informatie

  • Duur: de totale doorlooptijd bedraagt gemiddeld 4 tot 6 weken, afhankelijk van de complexiteit en doelen van je organisatie. In de eerste 3 weken voeren we de audit uit tijdens een aantal adviessessies van telkens 3 tot 4 uur. In de vierde en de vijfde week week stellen we je marketingplan op en in de zesde week bespreken we het marketingplan en de implementatie met jou.
  • Planning: planning op basis van je agenda.
  • Resultaat: een strategisch marketingplan met duidelijke implementatiestappen.
  • Prijs: € 8000 excl. BTW (€ 5600 excl. BTW via de KMO-portefeuille).
  • Locatie: de audit en het implementatiegesprek vinden plaats bij ons op kantoor of bij jou op kantoor in België of Nederland.

De adviessessies van Lincelot zijn subsidieerbaar via de KMO-portefeuille. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf kun je tot 30% van de investeringen recupereren. Klik hier voor meer informatie over de KMO-portefeuille en de subsidies die je kunt krijgen.