Lincelot verwelkomt een nieuwe Content Marketeer: Meet Marlien

Lincelot verwelkomt een nieuwe Content Marketeer. Meet Marlien!
Inhoudsopgave
Heb je vragen over je marketing of website?

Bij Lincelot houden we ons graag aan ons woord. Iets meer dan een jaar geleden verhuisden we naar ons nieuwe kantoor dat we ‘op de groei’ hadden gekocht. Vandaag, een jaar later zijn bijna alle bureaus al bezet!

Op 1 van de bureaustoelen zit sinds kort een nieuwe collega. Een nieuwe Content Marketeer om precies te zijn. Eentje met een indrukwekkend palmares.

We stellen je graag voor aan Marlien!

Hoi Marlien, welkom in het team! Wat moeten wij zeker over jou weten?

Marlien: “Ik ben Marlien. Samen met mijn twee dochters woon ik sinds 15 jaar in het mooie Boechout. Ik kom oorspronkelijk uit Nederland, dat kan je nog altijd horen, maar ik ben na al die jaren op Belgische bodem ook goed ingeburgerd hier (lacht).

In mijn vrije tijd kan ik heel erg genieten van lekker eten in een sfeervolle setting met vrienden of familie. Als er als afsluiting ook nog gedanst wordt, is dat helemaal perfect. Alhoewel dat dat laatste niet per se over mijn dansmoves gaat, maar meer om het plezier dat ik eraan beleef (lacht).”

Leuk! Jij kende Lincelot al een tijdje, toch? Leg eens uit hoe dat nu weer precies zat?

Marlien: “Mijn verhaal begint ongeveer 10 jaar geleden, toen ik nog in de non-profit sector werkte en ik voor het eerst kennismaakte met Lincelot. Christophe hielp bij het opzetten van een nieuwe website voor de organisatie.

Toen ik onlangs op zoek ging naar een nieuwe uitdaging, herinnerde ik mij de fijne samenwerking van 10 jaar geleden met Christophe en solliciteerde ik bij Lincelot. Het bleek opnieuw een match!”

De non-profit sector? Dat is interessant! Wat heb je hiervoor nog zoal gedaan?

Marlien: “In de non-profit was ik bijna 8 jaar communicatiemedewerker en schreef ik vooral over ontwikkelingsprojecten, duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Daarna ben ik 3 jaar communicatiemanager in de vastgoedsector geweest en focuste ik me voornamelijk op vastgoedmarketing.”

Interessant, zo’n achtergrond in verschillende sectoren. Waarom wou je zo graag bij Lincelot aan de slag gaan?

Marlien: “Lincelot heeft vanaf het eerste moment een heel goede indruk gemaakt op mij, door de zeer professionele insteek bij de aanpak van projecten. Jullie hebben veel vakkennis en oog voor detail.

Ik vind het belangrijk dat ik mij kan ontwikkelen in een job en daarvoor zijn er hier veel mogelijkheden.

Wat ook een heel grote plus is, is het toffe team: leuke en enthousiaste mensen om mee samen te werken, zijn wat mij betreft de kers op de taart!”

Dat is fijn om te horen! Tot slot, wat zou je graag bij Lincelot willen bereiken?

Marlien: “Zolang ik mij kan herinneren, schrijf ik al graag. Dat schrijven niet alleen een hobby of een passie is, maar ook echt een vak, ontdekte ik tijdens mijn studie Journalistiek. Hoewel ik veel plezier had in het redactionele werk, werd de puzzel pas echt compleet, toen ik in de marketing en communicatie aan de slag ging.

Mooie verhalen schrijven over bedrijven en organisaties en hun producten en diensten, op zo’n manier dat de boodschap goed aankomt bij de klant… Het blijft iedere dag een uitdaging, maar tegelijkertijd ook ontzettend leuk om te doen. Bij Lincelot hoop ik dus samen met mijn collega’s nog veel interessante en succesvolle projecten te realiseren.”

We kijken uit naar de pareltjes die je voor Lincelot en onze klanten zal creëren! Bedankt voor dit leuke gesprek Marlien en heel veel succes!

Ben jij klaar om te knallen?​

Heb jij groeiplannen met je bedrijf? Zoek je een betrouwbare marketingpartner met voldoende ervaring en kennis in huis? Neem gerust contact met ons op. Marlien en de rest van het team kunnen niet wachten om voor jou aan de slag te gaan. Graag tot snel!

Deze publicatie werd geschreven door:

Picture of Margo Bruyndonckx
Margo Bruyndonckx
Margo is Content Marketeer bij Lincelot. Na haar studies aan de AP Hogeschool in Antwerpen en Thomas Moore in Mechelen, en na verschillende ervaringen in de wondere wereld van de weddings, startte Margo in 2019 bij Lincelot. Sindsdien ontwikkelde ze zich razendsnel als social media expert, content marketeer en projectmanager. Heb je vragen over marketing? Margo helpt je graag verder!
Picture of Margo Bruyndonckx
Margo Bruyndonckx
Margo is Content Marketeer bij Lincelot. Na haar studies aan de AP Hogeschool in Antwerpen en Thomas Moore in Mechelen, en na verschillende ervaringen in de wondere wereld van de weddings, startte Margo in 2019 bij Lincelot. Sindsdien ontwikkelde ze zich razendsnel als social media expert, content marketeer en projectmanager. Heb je vragen over marketing? Margo helpt je graag verder!

Hallo!

Heb je vragen over dit artikel, of wil je advies of hulp met je marketing of website?