Marketingstrategie

We love it when a plan comes together!

Marketingstrategie

We love it when a plan comes together!

Eerst denken, dan doen.

Een huis bouw je niet zonder plan. Een bedrijf ook niet. En toch zijn er nog altijd bedrijven die hun marketing op los zand bouwen. Ze richten willekeurig advertenties in, of ze laten een nieuwe website bouwen zonder eerst over de doelen na te denken. Deze bedrijven willen té snel gaan. Té snel resultaten halen. Vaak met desastreuze gevolgen.

Wij doen dat anders. Wij willen je eerst leren kennen. We stellen de juiste vragen, luisteren goed, stellen nog meer vragen en bepalen dan onze strategie. Die strategie vertalen we naar een actieplan, waarna we snoeihard van start kunnen gaan. In de juiste richting. Met precisie, zodat elke euro opbrengt.

Hoe kunnen we je helpen?

Marketing, communicatie, klanten of groeien? There's a plan for that!

Not sure where to start?

Vraag nu een marketingscan aan. We lichten je marketing in 5 dagen door en geven je quick wins en next steps voor verdere verbetering.

Hoe kunnen we je helpen?

Marketing, communicatie, klanten of groeien? There's a plan for that!

Groei plan

Heb je je marketingstrategie, website, socials en lead generation op orde, en wil je nóg sneller gaan? Je marketing en je bedrijf schaalbaar maken? Onze data marketeers kicken op data, tools en resultaten. Ze bekijken graag met jou hoe je de komende tijd nog meer klanten kunt bereiken en nog succesvoller kunt zijn. Performante tools, procedures, teams en change management, we helpen je graag!

Not sure where to start?

Vraag nu een marketingscan aan. We lichten je marketing in 5 dagen door en geven je quick wins en next steps voor verdere verbetering.

Wat heb je precies nodig?

Een marketingplan, een communicatieplan of meer?

Marketingscan

Wil je Google Ads of Facebook Ads inrichten om meer producten of diensten te verkopen? Wil je een webshop aan je website koppelen? Wil je je website verbeteren of een eerste marketingmedewerker aanwerven? Wacht dan even. Het is altijd goed om eerst even objectief te kijken waar je staat als bedrijf. Met je doelen, en je marketing, en je sales, en je organisatie. Pas dan kun je gericht resultaten boeken. Onze specialisten kijken graag met je mee. 

Marketingplan

Start je een nieuw bedrijf, een nieuwe afdeling, een nieuwe productlijn of wil je internationaliseren? Op basis van verschillende gesprekken en een interne en externe analyse bepalen we je unieke positie in de markt. Het resultaat is een concreet stappenplan met acties, prioriteiten en budgetten om je doelen te bereiken.

Goed om weten: onze marketingplannen zijn best uitgebreid. Ze bieden een duidelijke ‘foto’ van je huidige en je gewenste positie, en een helder stappenplan om van a naar b te gaan. Onze klanten ervaren onze marketingplannen vaak als confronterend maar vooral ook als een unieke verhelderende kijk op hun eigen bedrijf.

Communicatieplan

Informerende, inspirerende en overtuigende ‘content’ is de brandstof van je marketing. Cruciaal om nieuwe leads, klanten en ambassadeurs voor je bedrijf te ontwikkelen. Maar hoe begin je eraan?

Heb je enkel teksten of ook foto’s, video’s, presentaties en podcasts nodig? En waar wil je die content publiceren? De antwoorden op deze vragen vind je in een communicatieplan, een duidelijke kalender waarop precies staat wie waar op welk moment welke ‘content’ voorbereidt en publiceert. Zo weet je zeker dat je marketinginspanningen renderen. Wel zo prettig!

Lead generation plan

Hier is het om te doen! De juiste leads aantrekken om je business te doen draaien. Wil je meer klanten, meer sollicitanten of meer verkopen aan je huidige klanten? Onze lead- en conversiespecialisten zorgen ervoor dat jij de juiste mensen aantrekt én dat ze contact met je opnemen, solliciteren of van je kopen.

Meestal doen we dit met een mix van korte termijn campagnes (met advertenties) en lange termijninspanningen (content marketing en SEO). Maar elke situatie is uniek, dus neem gerust contact met ons op om te kijken wat het best voor jou werkt.

Groeiplan

Heb je je marketingstrategie, website, socials en lead generation op orde, en wil je nóg sneller gaan? Je marketing en je bedrijf schaalbaar maken?

Onze data marketeers kicken op data, tools en resultaten. Ze bekijken graag met jou hoe je de komende tijd nog meer klanten kunt bereiken en nog succesvoller kunt zijn. Performante tools, procedures, teams en change management, we helpen je graag!

Het marketingplan van Lincelot gaf me een perfecte foto van mijn bedrijf, heldere doelen en een duidelijk stappenplan om mijn doelen te verwezenlijken. Confronterend en inspirerend tegelijkertijd. Top!

Enkele tevreden klanten

Een marketingplan, een communicatieplan of meer? Deze klanten gingen je voor.

Even kennismaken?

Heb je vragen over je website of de marketing van je bedrijf?
Stel hieronder je vraag. We nemen snel contact met je op!