Strategisch marketingadvies


Heb je concrete vragen over je website of marketing? Boek een adviesgesprek met een van onze specialisten. We denken graag met je mee en geven je graag marketingadvies waar je meteen mee verder kunt. Vanaf € 560 per sessie.

Heb je vragen over de mogelijkheden van online en offline marketing voor jouw organisatie? Wij helpen je graag met strategisch marketingadvies en praktische ondersteuning bij je online en offline marketingactiviteiten.

  • Wil je je marketingdoelen scherpstellen?
  • Wil je je merk, product, dienst of idee (beter) in de markt zetten?
  • Wens je advies over je online of offline marketingactiviteiten?

Aarzel niet en neem hieronder contact met ons op. Onze specialisten helpen je graag verder.

Een adviesgesprek is strikt vertrouwelijk. We creëren een veilige omgeving waarin je al je vragen kunt en durft stellen. We geven ook altijd eerlijk antwoord: we zeggen niet noodzakelijk wat je wil horen maar wel wat je moet horen om je doelen te bereiken. We vertellen je ook hoe je je doelen kunt bereiken zodat je na het marketinggesprek meteen aan de slag kunt.

Wat kun je verwachten?

We bespreken je marketingvragen of uitdagingen en formuleren antwoorden en oplossingen in 1 of meerdere adviesgesprekken. De meeste gesprekken duren 3 tot 4 uren, maar we kunnen ook een volledige dag voorzien.

Wij stellen een adviesrapport samen met een samenvatting van het adviesgesprek en de vervolgstappen. Dit adviesrapport is een concreet stappenplan waar je meteen mee aan de slag kunt.

Indien gewenst ondersteunen wij je bij de implementatie van de stappen in het adviesrapport. Dit is optioneel, maar het biedt je de mogelijkheid om sneller vooruitgang te boeken en je te concentreren op je core business.

Praktische informatie

  • Duur: Wij bieden adviessessie(s) aan vanaf 3-4 uur. Afhankelijk van de aard en de complexiteit van je vraag of probleem bepalen we vooraf samen hoeveel adviessessies je nodig hebt.
  • Planning: Planning op basis van je agenda.
  • Resultaat: Een adviesrapport met een duidelijke analyse van je vraag of probleem, heldere antwoorden en een stappenplan.
  • Prijs: Vanaf € 800 excl. BTW, afhankelijk van het aantal sessies (vanaf € 560 excl. BTW via de KMO-portefeuille).
  • Locatie: De adviessessies vinden plaats bij ons op kantoor of bij jou op kantoor in België of Nederland.

De adviessessies van Lincelot zijn subsidieerbaar via de KMO-portefeuille. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf kun je tot 30% van de investeringen recupereren. Klik hier voor meer informatie over de KMO-portefeuille en de subsidies die je kunt krijgen.