Zoekmachine optimalisatie


Wil je de positie van je bedrijf in Google verbeteren en de juiste bezoekers op het juiste moment naar je website halen? Wij helpen je graag met de zoekmachineoptimalisatie van je website. Vanaf € 1230.

Wil je weten hoe je je website beter kunt laten scoren in Google? Onze specialisten voeren een SEO-audit uit, scannen je website op meer dan 50 veelvoorkomende SEO-fouten en geven praktische tips ter verbetering.

Laat je ook de optimalisatie liever over aan SEO experts? Wij helpen je graag verder! Onze SEO specialisten optimaliseren je website voor een optimale vindbaarheid. Resultaat? Meer verkeer naar je website en meer klanten.

Scoort je website niet goed in Google? Dan is je website mogelijk niet goed geoptimaliseerd voor zoekmachines. Tijdens een SEO-audit scannen onze SEO experts je website op meer dan 50 cruciale aandachtspunten en geven we praktische tips om beter te scoren!

Zoekmachineoptimalisatie van je website: onze werkwijze

1. We scannen je website, webpagina’s en media op meer dan 50 veelvoorkomende SEO-fouten.

2. Op basis van deze SEO-audit optimaliseren onze experts je website voor zoekmachines zoals Google en Bing.

3. We lichten de resultaten toe en bespreken hoe je de SEO van je website up to date houdt.

Indien gewenst kunnen wij de voorgestelde aanpassingen en suggesties ook uitvoeren op uur- of projectbasis.

Praktische informatie

  • Duur: de doorlooptijd van dit project bedraagt gemiddeld 6 weken, afhankelijk van de grootte en complexiteit van je website. In week 1 voeren we de SEO-audit uit, in week 2 bezorgen we je het adviesrapport en in week 3 bespreken we de audit en het rapport. In de vierde en vijfde week optimaliseren we je website en in week 6 bespreken we de resultaten en eventuele vervolgstappen.
  • Planning: planning op basis van je agenda.
  • Resultaat: een volledig geoptimaliseerde website voor online zoekmachines zoals Google en Bing.
  • Prijs: vanaf € 1500 excl. BTW, afhankelijk van de grootte en complexiteit van je website en/of webshop en de werkzaamheden die nodig zijn om je website te optimaliseren (vanaf € 1230 excl. BTW via de KMO-portefeuille).
  • Locatie: de besprekingen vinden plaats bij ons op kantoor of bij jou op kantoor in België of Nederland.

De adviessessies van Lincelot zijn subsidieerbaar via de KMO-portefeuille. Afhankelijk van de grootte van je bedrijf kun je tot 30% van de investeringen recupereren. Klik hier voor meer informatie over de KMO-portefeuille en de subsidies die je kunt krijgen.