Wil je een
nieuwe website?

Snel en betrouwbaar

Wij gebruiken goede code, slimme technologieën en snelle hosting om je website snel en betrouwbaar te maken. Dit is fijn voor je bezoekers én je plaats in Google.

Succesvol

Je website up to date houden voor Google, Yahoo, Bing! en de GDPR vraagt heel wat werk. Wij doen dit graag voor jou! Zo blijft je website goed scoren in de zoekresultaten.

Responsief

“It is not the strongest websites that survive but the ones most responsive to change.” Je website zal optimaal werken op computers, tablets én smartphones.

Handig

Wij ontwikkelen je website met je bezoekers in gedachten. Wij zorgen ervoor dat zij je vinden wanneer zij je nodig hebben en dat zij effectief tot actie overgaan.

Flexibel

Vroeger moest je vaak een expert inhuren om je website te onderhouden. Vanaf nu kun je je website zelf onderhouden. Uiteraard helpen wij je graag op weg!

Prachtig

De look and feel van je website is zeer belangrijk. We houden immers allemaal van mooie websites. Jouw klanten ook. Ons werk is pas klaar als jij er trots op bent!

Onze grootste troef?

Wij besteden evenveel aandacht aan de inhoud als aan de vorm van je website. Wij optimaliseren elke tekst en elke afbeelding op je website handmatig voor Google. Dit doet lang niet iedereen, maar wij weten dat het werkt. En onze klanten ook!

Onze grootste troef?

Wij besteden evenveel aandacht aan de inhoud als aan de vorm van uw website. Wij optimaliseren elke tekst en elke afbeelding op je website handmatig voor Google. Dit doet lang niet iedereen, maar wij weten dat het werkt. En onze klanten ook!

Onze websites

Klik op de knop hieronder voor een selectie van onze websites.

Onze meest recente websites


Klik op de knop hieronder voor een overzicht van onze recente websites.


Onze werkwijze

1. Intake

Eerst bespreken we de rol van je website in je marketingstrategie. Op basis hiervan bepalen we de doelen, de structuur, de inhoud en het design van je website.

2. Design

Wij bouwen je website volgens jouw wensen. Via een link kun je het ontwerp van je website volgen en feedback geven. De 'oude' website blijft online.

3. SEO

Wij optimaliseren je teksten, foto's en andere media handmatig om je plaats in Google te verbeteren en het aantal conversies op je website te vergroten.

4. Launch

We vervangen je oude website door je nieuwe website. Je klanten zullen versteld staan van het resultaat!

Hoeveel kost een goede website?