Ontdek onze trainingen
Wilt u uw marketingkennis en vaardigheden verbeteren? Met onze Marketing trainingen kunt u meteen aan de slag.

Copywriting training

Deze training is een korte en krachtige opleiding voor iedereen die beter en efficiënter wil leren schrijven. Vergeet writer’s block. Vanaf nu schrijft u enkel nog wervende teksten! U leert hoe u goede bedrijfsteksten en webteksten schrijft op basis van uw doelen en doelpubliek.

SEO training

Wilt u de vindbaarheid en zichtbaarheid van uw website blijvend verbeteren om zo meer klanten aan te trekken en verkoop te genereren? Tijdens deze training leert u hoe u de positie van uw website in online zoekresultaten kunt verbeteren.

Google Adwords training

Wilt u via Google adverteren om snel uw online zichtbaarheid, vindbaarheid, verkoop en succes te vergroten? Tijdens deze training leert u hoe u online advertentiecampagnes kunt inrichten, analyseren en optimaliseren.

Facebook training

Wilt u Facebook gebruiken om nuttige en relevante informatie te delen, meer zichtbaarheid en brand awareness te creëren, nieuwe klanten aan te trekken, duurzame klantenrelaties uit te bouwen en producten en diensten te promoten? Dan is deze training voor u!

LinkedIn training

Wilt u zich als expert te profileren, uw netwerk vergroten, nuttige en relevante informatie delen, meer zichtbaarheid en brand awareness creëren en nieuwe klanten aantrekken? Tijdens deze training krijgt u veel praktische tips om uw ROI op LinkedIn te vergroten.

Google Analytics training

Wilt u meer inzicht willen krijgen in de resultaten van uw website en online marketingacties? In deze training leert hoe u informatie uit Google Analytics filtert, interpreteert en gebruikt om uw website en uw marketingacties te optimaliseren.

Wilt u een
nieuwe website?

Snel en betrouwbaar

Wij gebruiken goede code, slimme technologieën en snelle hosting om uw website snel en betrouwbaar te maken. Dit is fijn voor uw bezoekers én uw plaats in Google.

Succesvol

Bijblijven met de laatste updates van Google, Yahoo! en Bing is een fulltime taak. Wij doen dit graag voor u! Uw website zal altijd hoog scoren in online zoekresultaten.

Responsief

“It is not the strongest websites that survive but the ones most responsive to change.” Uw website zal optimaal werken op computers, tablets én smartphones.

Handig

Wij ontwikkelen uw website met uw bezoekers in gedachten. Wij zorgen ervoor dat zij u vinden wanneer zij u nodig hebben en dat zij effectief tot actie overgaan.

Flexibel

Vroeger moest u vaak een expert inhuren om uw website te onderhouden. Vanaf nu kunt u uw website zelf onderhouden! Uiteraard helpen wij u graag op weg!

Prachtig

De look and feel van uw website is zeer belangrijk. We houden immers allemaal van mooie websites. Uw klanten ook. Ons werk is pas klaar als u er trots op bent!

Onze grootste troef?

Wij besteden evenveel aandacht aan de inhoud als aan de vorm van uw website. Wij optimaliseren elke tekst en elke afbeelding op uw website handmatig voor Google. Dit doet lang niet iedereen, maar wij weten dat het werkt. En onze klanten ook!

Onze grootste troef?

Wij besteden evenveel aandacht aan de inhoud als aan de vorm van uw website. Wij optimaliseren elke tekst en elke afbeelding op uw website handmatig voor Google. Dit doet lang niet iedereen, maar wij weten dat het werkt. En onze klanten ook!

Onze websites

Klik op de knop hieronder voor een selectie van onze websites.

Onze meest recente websites


Klik op de knop hieronder voor een overzicht van onze recente websites.


Onze werkwijze

 • Intake

  Eerst bespreken we de rol van uw website in uw marketingstrategie. Op basis hiervan bepalen we de doelen, de structuur, de inhoud en het design van uw website.

 • Design

  Wij bouwen uw website volgens uw wensen. Via een speciale link kunt u het ontwerp van uw website volgen en feedback geven. Uw 'oude' website blijft online.

 • SEO

  Wij optimaliseren uw teksten, foto's en andere media handmatig om uw plaats in Google te verbeteren en het aantal conversies op uw website te vergroten.

 • Launch

  We vervangen uw oude website door uw nieuwe website. Uw klanten zullen hier niets van merken maar ze zullen zeker versteld staan van het resultaat!

Hoeveel kost een goede website?