Webdesign


Wij ontwikkelen website voor KMO’s in Vlaanderen en Nederland die meer klanten willen aantrekken, meer omzet willen genereren én hun website zelf willen kunnen aanpassen en onderhouden. Sounds like you? Let’s talk!

Snel


Wij gebruiken goede code, slimme technologieën en snelle hosting om je website snel en betrouwbaar te maken. Dit is fijn voor je bezoekers én je plaats in Google. Snellere website = meer klanten!


Succesvol


Je website up to date houden voor Google, Yahoo, Bing! en de GDPR vraagt heel wat werk. Wij doen dit graag voor jou! Zo blijft je website goed scoren in de zoekresultaten.


Responsief


“It is not the strongest websites that survive but the ones most responsive to change.” Je website werkt optimaal op computers, tablets én smartphones, en houdt rekening met voice search.


Onze grootste troef? Wij besteden evenveel aandacht aan de inhoud als aan de vorm van je website. Wij optimaliseren elke tekst en elke afbeelding op je website handmatig voor Google. Dit doet lang niet iedereen, maar wij weten dat het cruciaal is voor je succes, nu en in de toekomst. Onze klanten ervaren dat trouwens ook. Elke dag weer!

Gebruiksvriendelijk


Wij ontwikkelen je website met je ideale klanten in gedachten. Wij zorgen ervoor dat zij je vinden wanneer zij je nodig hebben en dat ze effectief tot actie overgaan. De juiste bezoekers + calls to action = het gewenste resultaat.


Flexibel

Vaak moet je een expert inhuren om de structuur, inhoud en layout van je website aan te passen en te onderhouden. Bij ons niet! Bij ons kun je je website zelf onderhouden. Uiteraard helpen wij je wanneer je ons nodig hebt.

Uitstraling


Bezoekers beoordelen je website in minder dan 4 seconden. De look and feel van je website is dan ook zeer belangrijk. We houden allemaal van mooie, snelle websites. Jouw klanten ook. Ons werk is pas klaar als jij er trots op bent!


Sterke websites zijn een combinatie van mooi webdesign en doordachte marketing. Onze webdesigners zorgen voor mooi en gebruiksvriendelijk design, onze marketeers voor meer webverkeer, klanten en conversies!

Intake

Eerst bespreken we de rol van je website in je marketing- en salesstrategie. Op basis hiervan bepalen we de doelen, de technische en functionele wensen, de structuur, de inhoud en het ontwerp van je website.

Ontwikkeling

Wij maken bouwtekeningen van je website en ontwikkelen je website. Via een link kun je het ontwerp van je website volgen en feedback geven. Je huidige website blijft intussen gewoon online.

SEO

Wij optimaliseren alle teksten, foto’s en andere media handmatig om je plaats in online zoekmachines zoals Google te verbeteren en het aantal bezoekers en conversies op je website te vergroten.

Lancering

We testen je website en vervangen je oude website door je nieuwe website. We melden je website aan bij Google en helpen je indien gewenst met een communicatiecampagne rond je nieuwe website.