Projecten

Een originele en creatieve website voor The Square White

The Square White: creatieve coaching, uniek in zijn soort

Evert van The Square White is een bijzondere persoonlijkheid. Hij is een creatieve duizendpoot, heerlijk eigenzinnig en recht voor de raap. Evert kijkt met zijn unieke bril naar uitdagingen van ondernemers, laat creatieve ideeën ontstaan en coacht ondernemers ook bij de implementatie van deze ideeën en de groei van hun bedrijf. Na een gesprek met Evert zit je vol creatieve energie, originele ideeën en goesting om met die ideeën aan de slag te gaan. Evert is het ideale uithangbord van The Square White. Enkel de website ontbrak nog. Daarvoor klopte hij aan bij Lincelot.

De vraag van The Square White

Een online visitekaartje

Evert zag de website vooral als een online visitekaartje om te laten zien wie hij is en wat hij doet. Brainstormen, ideeën concretiseren, coachen, en dit alles met een kwinkslag. Want een meeting met Evert is nooit saai. We hadden al snel door dat dit een bijzonder project zou worden.

Atypische homepagina
In plaats van de traditionele opmaak met een header, introtekst, een overzicht van de diensten, knoppen, etc. krijg je enkel het logo te zien met een keuzemenu: wie, wat, hoe en waar.
Snelle navigatie
Door meteen deze keuze voor te schotelen, kunnen bezoekers snel navigeren naar de gewenste informatie en verspillen ze geen tijd en energie. No nonsense en recht door zee. Net als Evert zelf.
Zwart-wit design
We kozen voor een uniek strak design in zwart-wit. Lekker minimalistisch en tegendraads. Net als de foto’s, die ook door Lincelot werden genomen.

Like what you see?

Wil jij graag een creatieve, unieke website? Een ontwerp dat anders dan alle andere is? Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Ontdek ook

Andere projecten