Een originele website voor een originele creatieveling

The Square White, creatieve coaching, uniek in zijn soort

Evert van The Square White is een bijzondere persoonlijkheid. Hij is een creatieve duizendpoot, heerlijk eigenzinnig en recht voor de raap. Evert kijkt met zijn unieke bril naar uitdagingen van ondernemers, laat creatieve ideeën ontstaan en coacht ondernemers ook bij de implementatie van deze ideeën en de groei van hun bedrijf. Na een gesprek met Evert zit je vol creatieve energie, originele ideeën en goesting om met die ideeën aan de slag te gaan.

Evert is het ideale uithangbord van The Square White. Enkel de website ontbrak nog. Daarvoor klopte hij aan bij Lincelot.

Evert zag de website vooral als een online visitekaartje om te laten zien wie hij is en wat hij doet. Brainstormen, ideeën concretiseren, coachen, en dit alles met een kwinkslag. Want een meeting met Evert is nooit saai. We hadden al snel door dat dit een bijzonder project zou worden.

Hier komt nog een quote van Evert

Hier komt een quote van Evert

Als je de website van The Square White bezoekt, krijg je een heel atypische homepage te zien. In plaats van de traditionele opmaak met een header, introtekst, een overzicht van de diensten, knoppen, etc. krijg je enkel het logo te zien met een keuzemenu: wie, wat, hoe en waar.

Dit was een bewuste keuze van Evert en onze webdesigners. Door je meteen deze keuze voor te schotelen, kun je snel navigeren naar de gewenste informatie en verspil je geen tijd en energie. No nonsense en recht door zee. Net als Evert zelf.

We kozen voor een uniek strak design in zwart-wit. Lekker minimalistisch en tegendraads. Net als de foto’s, die ook door Lincelot werden genomen.

Like what you see?

Wil jij graag een creatieve, unieke website? Een ontwerp dat anders dan alle andere is?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Even kennismaken?

Heb je vragen over je website of de marketing van je bedrijf?
Stel hieronder je vraag. We nemen snel contact met je op!