Een nieuwe en vooral ook veilige website voor ENCS

ENCS: experts in cyber security

Als experts in digitale veiligheid deelt het European Network for Cyber Security (ENCS) kennis over cyber security met security officers, bedrijfsleiders en andere stakeholders die in aanraking komen met cyber security. ENCS weet dus als geen ander wat online veiligheid precies inhoudt.

Om hun ambities kracht bij te zetten zocht ENCS een betrouwbare partner om een nieuwe website te maken. Die website moest niet alleen snel en veilig zijn, maar ook duidelijk en gebruiksvriendelijk, zowel voor bezoekers van de website als voor medewerkers van ENCS. ENCS wilde de nieuwe website immers dagelijks voor kennisdeling gebruiken.

Onze Content Marketeers hebben de inhoud van de statische pagina’s klaargezet, zodat ENCS de website verder kon aanvullen met hun specifieke opleidingen, resources en andere informatie.

Quote van ENCS

Quote van ENSCS komt hier

ENCS

Omdat de website snel en zeer duidelijk moest zijn hebben we voor een sobere vormgeving met leuke accenten gekozen. Zo komt het logo op verschillende punten mooi terug in de achtergrond en andere elementen van de website.

Uiteraard hebben we ook sterk ingezet op veiligheid van de website. Zo installeerden we onder meer two factor authentication (2FA) en verschillende firewalls en alarmsystemen. De website wordt ook frequent bijgewerkt om de kans op inbreuken via verouderde code te minimaliseren.

Like what you see?

Wil je graag een veilige nieuwe website op maat van je bedrijf?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Even kennismaken?

Heb je vragen over je website of de marketing van je bedrijf?
Stel hieronder je vraag. We nemen snel contact met je op!