Projecten

Een nieuwe en veilige website voor ENCS

Nieuwe website ENCS

ENCS: experts in cyber security

Als experts in digitale veiligheid deelt het European Network for Cyber Security (ENCS) kennis over cyber security met security officers, bedrijfsleiders en andere stakeholders die in aanraking komen met cyber security. ENCS weet dus als geen ander wat online veiligheid precies inhoudt.

De vraag van ENCS

Een gebruiksvriendelijke, veilige en snelle website

Om hun ambities kracht bij te zetten, zocht ENCS een betrouwbare partner om een nieuwe website te maken. 

Veilig en snel
Voor een optimale gebruikservaring.
Duidelijk en gebruiksvriendelijk
Zowel voor bezoekers van de website als voor medewerkers van ENCS. ENCS wilde de nieuwe website immers dagelijks voor kennisdeling gebruiken.

Het Lincelot recept

Een website met extra beveiliging

Voor de nieuwe website van ENCS hebben we vooral ingezet op het gebruiksgemak. Al betekent dat natuurlijk niet dat het design daarom minder aandacht krijgt. 

Zelf aan de slag

Onze Content Marketeers hebben de inhoud van de statische pagina’s klaargezet, zodat ENCS de website verder kon aanvullen met hun specifieke opleidingen, resources en andere informatie.

Sobere vormgeving

Omdat de website snel en zeer duidelijk moest zijn hebben we voor een sobere vormgeving met leuke accenten gekozen. Zo komt het logo op verschillende punten mooi terug in de achtergrond en andere elementen van de website.

Verschillende lagen beveiliging

Uiteraard hebben we ook sterk ingezet op veiligheid van de website. Zo installeerden we onder meer two factor authentication (2FA) en verschillende firewalls en alarmsystemen. De website wordt ook frequent bijgewerkt om de kans op inbreuken via verouderde code te minimaliseren.

Like what you see?

Wil je graag een nieuwe, veilige website op maat van je bedrijf?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Ontdek ook

Andere projecten