Een moderne website voor een ambitieus bedrijf: Liquisens

Liquisens monitort waterkwaliteit met slimme technologie

De properheid van het water uit je kraan is niet vanzelfsprekend. Strenge regels, controles en bedrijven zoals Liquisens zorgen ervoor dat de kwaliteit van je kraanwater optimaal is.

Liquisens, een jonge start-up, gebruikt slimme technologie om de waterkwaliteit in Vlaanderen te monitoren. Zo kunnen watersystemen effectiever en efficiënter worden beheerd. Om de sterke groeiplannen van Liquisens te ondersteunen, was een nieuwe website nodig.

Tijdens een intakegesprek vertelden Steven (CEO) en Erik (COO) van Liquisens over hun missie en visie. Dit bepaalde de focus van de website. Voor Liquisens was het belangrijk dat legionellapreventie centraal zou staan. Een mooie uitdaging voor onze copywriters en webdesigners.

Hier komt nog een review van Liquisens

Hier komt een review

Onze webdesigners kozen voor een golvend design. Een zachte hint naar golvend water. Ze werkten ook met verschillende varianten van de blauwe kleuren uit het logo en een subtiele gradient (kleurovergang). We werkten het geheel af met aangepaste visuals die de AI en watermonitoring mooi illustreren.

Het resultaat is een duidelijke, moderne website die Liquisens nu zelf inhoudelijk onderhoudt. Er is volop ruimte om verschillende projecten en nieuwsberichten in de kijker te zetten. Zo blijft de bezoeker op de hoogte van de projecten en nieuwsberichten van Liquisens.

Like what you see?

Wil jij graag een nieuwe website om de groeiplannen van je bedrijf te ondersteunen?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Even kennismaken?

Heb je vragen over je website of de marketing van je bedrijf?
Stel hieronder je vraag. We nemen snel contact met je op!