Projecten

Een smaakvolle en kleurrijke website voor degustatiebier François

omslagfoto van degustatiebier francois grandcru

François, intens degustatiebier voor fijnproevers

Thierry Theys en Victor Derks van restaurant Nuance in Duffel weten hoe ze fijnproevers moeten verwennen. Als chef en sommelier ontwikkelden ze ‘François’, hun eigen degustatiebier. Hiermee bieden ze een volledig nieuwe smaaksensatie, die thuishoort in de verfijnde gastronomie.

De vraag van Thierry en Victor

Een eigen plekje op het internet voor François

Intens degustatiebier voor levensgenieters
François is voor iedereen die houdt van gezelligheid, gastronomie en het goede leven. En dat is precies wat de website ook moest uitstralen; culinair genot en de liefde voor de bourgondische levensstijl.
Een website voorbereid op de toekomst
Thierry en Victor hebben grootse en ambitieuze plannen met François. Binnenkort openen ze een eigen webshop waarin het bier in verschillende smaakvarianten verkrijgbaar zal zijn. Nu vind je het al bij supermarktketen Albert Heijn.

Het Lincelot recept

Een website waar je de smaakervaring van François bijna kan proeven

Kleurrijke, dynamische website

Onze webdesigners bouwden voor François een nieuwe website, met een design waar je meteen dorst van krijgt! De bewegende elementen zoals de ‘ç’ en de draaiende flessenhals, geven een dynamische touch aan de website.

Smaakvolle teksten

Op de homepage lees je over François: “De perfecte balans van smaak, geur, kleur, helderheid in een gastronomisch glas bier.” Over een introductie gesproken! Onze copywriters schreven teksten die zo smakelijk zijn, dat je het bier bijna kan proeven.

Een website die verkoopt

Thierry en Victor zijn nog volop bezig met het ontwikkelen van nieuwe smaken van hun bier, die ze binnenkort willen verkopen via hun webshop. Daarom hebben we alvast een webshop systeem klaargezet. Wanneer er straks dus nieuwe smaken uitkomen, kunnen ze makkelijk worden toegevoegd aan de website en de webshop. In afwachting daarvan kunnen liefhebbers op de interactieve kaart de bestaande verkooppunten van François nakijken.

Like what you see?

Heb jij ook een nieuw product ontwikkeld, waar je trots op bent en waarvoor je een (nieuwe) website nodig hebt? Wil je je product via je website verkopen? Neem dan contact met ons op. Onze webdesigners gaan graag voor jou aan de slag.

Ontdek ook

Andere projecten