Projecten

Een overzichtelijke website voor ADB Assist pechverhelping

ADB Assist, experts in dispatching en efficiënte pechverhelping

Pech onderweg? Dan wil je zo snel mogelijk hulp krijgen. En geen tijd verliezen met het opzoeken van een goede pechverhelpingsdienst. Dat weet ADB Assist als geen ander. Om gestrande reizigers, garages en verzekeringsmaatschappijen nóg beter van dienst te zijn, lieten de experts in roadside assistance een nieuwe website bouwen door Lincelot.

De vraag van ADB Assist

Één overkoepelende nieuwe website

Wat ADB Assist zo uniek maakt? ADB Assist takelt en transporteert alles wat wielen heeft: personenauto’s, motoren, vrachtwagens, touringcars, machines… in heel Europa. Dat ruime aanbod van diensten kon je tot voor kort op 2 aparte websites vinden: ADB Assist en ADB Truck Assist. Qua onderhoud en merkbeleving was deze opsplitsing niet handig.

Één overkoepelende website
Op één overkoepelende website wilde ADB Assist het volledige aanbod van diensten weergegeven. Van dispatching tot pechverhelping voor auto’s, trucks, bussen, machines en elektrische voertuigen.
Gemakkelijk werkbaar
ADB Assist wilde eenvoudig zelf structurele, vormelijke en inhoudelijke aanpassingen kunnen doorvoeren aan de website.

Een bijzonder fijne samenwerking en resultaat

“De samenwerking met Lincelot is zeer goed verlopen. Van bij het begin had ik het gevoel dat onze wensen goed begrepen werden. De planning was duidelijk, de communicatie met Freya, Raf en de andere collega’s snel, vlot en efficiënt, en ook na de oplevering van de website staat Lincelot klaar om ons te helpen waar nodig. Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en het resultaat van dit project.”

Pieter Vanlersberghe, bestuurder ADB Assist

Het Lincelot recept

Een overzichtelijke website waar klanten snel hulp vinden

De opdracht was duidelijk: 1 nieuwe, overzichtelijke website maken waar klanten snel hulp vinden. Structuur, vormgeving, foto’s en teksten? Daarvoor kreeg Lincelot carte blanche. Fantastisch!

Samenbrengen en opsplitsen

We brachten de verschillende pagina’s van de 2 bronwebsites samen, splitsten andere pagina’s op en zorgden voor de nodige redirects om alle opgebouwde autoriteit in Google Search te behouden.

Dynamische vormgeving

We kozen we voor vaste elementen in combinatie met zacht bewegende effecten. Dit geeft een dynamische indruk zonder over the top te gaan. Ook de schuine streepjes uit het logo lieten we terugkomen als achtergrondelementen om de eigen identiteit te benadrukken.

Copywriting

De webteksten werden herschreven om de klanten van ADB Assist zo snel mogelijk te helpen én zo goed mogelijk te scoren in Google.

Vertaling & snelheid

Na goedkeuring van de teksten werd de website vertaald en versneld door middel van slimme cachingtechnieken. Cruciaal voor een betere gebruikservaring en een betere positie in de zoekresultaten van Google (SEO).

Like what you see?

Wil jij graag een overzichtelijke nieuwe website waar gebruikers snel informatie vinden?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We denken graag met je mee.

Ontdek ook

Andere projecten