Projecten

Een gebruiksvriendelijke, nieuwe website en huisstijl voor S3S

S3S medewerkers bespreken de nieuwe website die werd gebouwd door Lincelot Marketing Edegem

S3S, experts in server- en opslagoplossingen

Server Storage Solutions, of kortweg S3S, levert hoogwaardige server- en opslagoplossingen voor bedrijven. Ze maken er hun persoonlijke missie van om bedrijven te helpen met hun noden rond servers en dataopslag zodat zij zich kunnen focussen op hun core business.

De vraag van S3S

Een makkelijke website

Hard gecodeerd

De oude website van S3S was hard gecodeerd, oftewel helemaal opgebouwd uit code. Dat betekent dat elke aanpassing in kleuren, tekst, afbeeldingen, etc handmatig in de code moest worden doorgevoerd. Voor het dagelijks gebruik, en zeker wanneer meerdere mensen tegelijkertijd aan de website moesten werken, was dit niet handig. S3S wilde een eenvoudiger en gebruiksvriendelijker systeem om wijzigingen aan hun website aan te brengen.

Make-over

Een nieuwe website was voor S3S ineens de uitgelezen kans om hun online aanwezigheid een complete make-over te geven. Dit was hét moment om een nieuwe, frisse en modernere uitstraling te creëren die beter paste bij hun bedrijfsidentiteit.

Het Lincelot recept

Een nieuwe website én huisstijl

WordPress, gebruiksvriendelijk en toegankelijk

Bij Lincelot werken we al jarenlang met WordPress voor websites, een zeer gebruiksvriendelijk en toegankelijk programma. Roel, de bestuurder van S3S, was bovendien al bekend met WordPress, wat de keuze om over te schakelen nog makkelijker maakte. Vergis je niet, WordPress is geen template builder. Je kan het volledig aanpassen naar je eigen wensen en er zit ook code in verstopt, maar het is visueel veel gebruiksvriendelijker.

Geen wireframes maar meteen mockups

Normaal gesproken beginnen onze Webdesigners een nieuw project altijd met wireframes om de structuur van de nieuwe website te bepalen. In het geval van S3S werd echter besloten om de bestaande structuur te behouden. In plaats daarvan werden meteen mockups gemaakt omdat het nieuwe ontwerp een centrale focus van het project was.

Nieuwe huisstijl

Voor de nieuwe website van S3S werd een volledig nieuwe huisstijl ontwikkeld. Hierbij werden opvallende kleuren en hedendaagse lettertypes geïntroduceerd. Het nieuwe ontwerp bevat dynamische elementen, zoals bewegende pictogrammen en subtiele scroll-effecten. Daarnaast werden achtergrondelementen toegevoegd, zoals een moederbord, als knipoog naar de core business van S3S.

Like what you see?

Wil jij een een WordPress website waarmee je makkelijk zelf aan de slag kan gaan? Aarzel dan niet om ons te contacteren. We helpen je graag met een nieuw ontwerp voor je website.

Ontdek ook

Andere projecten